Xiaomi lansează în România primele căști cu design deschis OpenWear Stereo

08.08.2024
Xiaomi lansează în România primele căști cu design deschis OpenWear Stereo
Foto: Xiaomi

Xiaomi Corporation lansează în România căștile Xiaomi OpenWear Stereo, numite „revoluționare” de către producătorul chinez, capabile să stabilească “un nou standard în tehnologia audio wearable”.

Cu un design inovator deschis pe ureche, aceste căști promit confort pe tot parcursul zilei, cu o potrivire sigură și confortabilă, utilizând silicon lichid moale, prietenos cu pielea. Aliajul încorporat cu memorie nichel-titan asigură pliuri flexibile, alături de o purtare durabilă și stabilă în diferite scenarii. Driver-ul dinamic eliptic de 12×17 mm permite „o experiență de ascultare excepțională”, în timp ce suportul pentru codecul LHDC asigură o calitate superioară a sunetului și o performanță optimizată a bass-ului.

Xiaomi OpenWear Stereo
Foto: Xiaomi

Revoluționar pentru un produs din categoria „open-ear” este sistemul personalizat cu două celule, alimentat de driver-ul activ de reducere a scurgerilor de sunet de Φ10mm, ce formează unde sonore inverse în timpul emiterii, elimină teama de scurgere a sunetului și asigură confidențialitatea.

Oferind până la 38,5 ore de autonomie a bateriei prin intermediul carcasei de încărcare, OpenWear Stereo se bucură de funcții avansate, cum ar fi reducerea zgomotului cu ajutorul unui microfon dublu, rezistența la praf și apă cu certificare IP54 și comenzi tactile personalizabile prin aplicația Xiaomi Earbuds.

Xiaomi OpenWear Stereo
Foto: Xiaomi

Căștile Xiaomi OpenWear Stereo sunt disponibile în România în variantele de culoare Sandstone Beige și Cosmic Gray, la un preț recomandat de 849,99 lei, în rețelele retail ale partenerilor oficiali Xiaomi, cât și pe site-ul oficial www.mi-home.ro.

Xiaomi OpenWear Stereo
Foto: Xiaomi

Sursa: Xiaomi România

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cosmin Aionita
Cosmin Aionita
Cosmin Aioniță este unul dintre cei mai experimentați jurnaliști din România în domeniul jocurilor video. Pe lângă Go4Games, de-a lungul anilor și-a adus contribuția la revistele XtremPC, LEVEL și Nivelul 2, a colaborat cu Eurogamer România și a co-prezentat unul dintre cele mai longevive ... citește mai mult