Xiaomi Watch S4 și Smart Band 9 Pro: Lansare pe 29 octombrie, alături de gama Xiaomi 15

28.10.2024
Xiaomi Watch S4 și Smart Band 9 Pro: Lansare pe 29 octombrie, alături de gama Xiaomi 15
Sursa foto: Xiaomi Smart Band 9

Pe 29 octombrie, Xiaomi va lansa telefoanele din gama flagship Xiaomi 15, tabletele Pad 7 și noul HyperOS 2.0.

Evenimentul a devenit și mai interesant după confirmarea faptului că Xiaomi Watch S4 și Smart Band 9 Pro vor fi dezvăluite în aceeași zi.

Cele două dispozitive vor fi succesorii modelelor Watch S3 și Smart Band 8 Pro și vor oferi, conform companiei, îmbunătățiri importante.

Xiaomi Watch S4

Vedeta evenimentului de pe 29 octombrie are un design circular elegant și vine cu o serie de inovații care vor atrage atenția pasionaților de tehnologie.

Unul dintre elementele distinctive ale noului model este sistemul de bezele interschimbabile, o caracteristică preluată de la predecesorul său, care permite personalizarea aspectului în funcție de preferințele fiecărui utilizator.

Ceasul a fost echipat cu noul sistem de operare HyperOS 2.0, dezvoltat special de Xiaomi. Acesta aduce o funcționalitate complet nouă, și anume un modul intercom.

Sursa foto: Xiaomi

Este așteptat să împărtășească unele caracteristici cu modelul sport lansat anterior, Watch S4 Sport, care dispune de un ecran AMOLED de 1.43 de inci și o luminozitate de 2.200 de niți.

Noul model este, de asemenea, certificat pentru scufundări până la o adâncime de 40 de metri și permite utilizarea hărților offline prin eSIM.

Această funcționalitate poate fi extinsă și în noul Watch S4, alături de suportul NFC care permite utilizarea ceasului ca și cheie pentru mașină.

Xiaomi Smart Band 9 Pro

În paralel cu lansarea ceasului, Xiaomi pregătește și această brățară fitness cu un ecran dreptunghiular care promite să ofere o experiență vizuală superioară modelelor anterioare.

Este disponibilă în multiple variante de culori, inclusiv negru, argintiu și roz.

Sursa foto: Xiaomi

Brățara are un ecran AMOLED de 1.74 de inci, cu o rezoluție de 336 x 480 de pixeli, o rată de reîmprospătare de 60Hz și o luminozitate maximă de 600 de niți.

Pe lângă funcțiile standard de monitorizare a ritmului cardiac și a nivelului de oxigen din sânge, Smart Band 9 Pro promite o serie de funcționalități avansate de monitorizare a sănătății și activităților fizice.

Viitorul începe în Shanghai

Pe lângă cele două dispozitive menționate, Xiaomi va prezenta și alte produse, inclusiv seria de smartphone-uri Xiaomi 15 și tabletele din gama Pad 7.

Sursa: Gizmochina

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult