3 cele mai populare păcănele megaway (P)

20.07.2024
3 cele mai populare păcănele megaway (P)

Știai că te poți bucura de până la 117,649 moduri de a câștiga la păcănele? Da, ai citit bine și este complet adevărat. Acest lucru este posibil atunci când alegi să joci un slot tip megaway – în traducere aproximativă, mega moduri.

Pe scurt, numărul de linii este unul variabil. Fiecare rotire a slotului declanșează un anumit număr de linii, rezultatul fiind constant o surpriză pentru jucător. Astfel, este de la sine înțeles de ce acest tip de sloturi este incredibil de popular.

Pasionații jocurilor de noroc se bucură din plin de numărul imens de linii de câștig/plată. Desigur, este un plus imens faptul că, de obicei, numărul minim de linii este de câteva sute. Astfel, nu va exista nicio runda de sloturi online Megaways care să te dezamăgească.

Iată câteva dintre cele mai populare păcănele tip megaway pe care trebuie să le încerci!

Madame Destiny Megaways

Acest slot duce lucrurile la un cu totul alt nivel, oferind un total de 200,704 de linii de plată. Numărul menționat anterior este cel de bază, după cum s-ar spune. Madame Destiny Megaways este caracterizat de volatilitate înaltă, dar mai ales de popularitate extremă!

Slotul este echipat cu 6 role, fiecare având de la 2 la 8 simboluri, în funcție de rolă. Jackpotul maxim pe care îl pot câștiga jucătorii este de 5,000x. Cea mai mare miză pe care o poți paria este de 400 RON.

La capitolul RTP (return to player), acest slot megaways prezintă un procent de 96.56%.

După cum îl prezită și numele, jocul este încoronat de simboluri mistice. Acestea apar de forma Madame Destiny, precum și pisica neagră, bufnița, candela, flaconul cu poțiune și nelipsitele cărți de tarot.

Floating Dragon Megaways

Încă un slot care iese din tipare, cu un total de 236,196 linii de plată și modalități de a câștiga! Precum orice alt slot de tip megaway, nivelul de volatilitate este unul ridicat. Atunci când ai la dispoziție aproape 250,000 de moduri de câștig, nu prea poți scăpa de volatilitate.

Slotul prezintă un total de 6 role cu un maxim posibil de 6 simboluri. Rolele numărul 1 și 6 prezintă trei rânduri de simboluri suplimentare. Unul dintre aceste rânduri este echipat doar cu simboluri tip wild. Accesul la aceste role este oferit în mod complet aleatoriu în urma unei rotiri.

La capitolul RTP, jocul prezintă un procent de 94.62%.

Fury of Odin Megaways

Fury of Odin aduce puțin lucrurile la normal, oferind un total de 117,649 linii de plată. Desigur, acest lucru nu înseamnă că șansele de a câștiga sunt mai mici. În teorie, sunt similare cu șansele prezente în orice alt slot de tip megaways.

Acest slot are un total de 6 role care pot fi echipate cu câte șapte simboluri fiecare. Toate rolele cu excepția primei și ultimei pot avea doar un maxim de șase simboluri. Totuși, pentru a compensa, un simbol suplimentar se află pe rândul de sus.

Acel rând de sus este unul special și se mișcă de la dreapta la stânga, pentru și mai multă distracție în timpul jocului. La capitolul RTP, jocul are o rată de câștig de 93.98%.

Fury of Odin este slotul ideal pentru pasionații de mitologia nordică și de simbolurile runice, printre altele.

Ar trebui să încerci sloturi megaway?

Evident, răspunsul este da. Orice pasionat de jocuri de noroc va aprecia un slot online cu un număr de linii de plată complet aleatoriu/variabil. Este unul dintre cele mai bune moduri de a te distra pe cinste într-un cazinou online, mai ales dacă găsești un slot cu sute de mii de linii de plată.

Nu uita de faptul că aceste jocuri prezintă volatilitate ridicată. Astfel, șansele de a câștiga un pot mare sunt mai mici, dar câștigurile moderate sunt frecvente. Prin urmare, jocul nu încetează a fi interesant, oricât de mult îl joci.

Descoperă chiar acum lumea minunată a păcănelelor megaways!

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News