Pariurile sportive nu înseamnă doar noroc! Cum poți să-ți crești șansele de reușită (P)

26.08.2024
Pariurile sportive nu înseamnă doar noroc! Cum poți să-ți crești șansele de reușită (P)

Pariurile sportive reprezintă una din cele mai populare metode de divertisment de pe mapamond. Evident, fiind vorba despre un domeniu de activitate ce are legătură cu jocurile de noroc, nu există o siguranță sau o garanție a succesului.

Totuși, de-a lungul timpului, pariorii experimentați au dezvoltat diferite strategii cu ajutorul cărora șansele de câștig pot fi mărite. Astfel, ajută mult ca orice parior aflat la început de drum să respecte o serie de reguli, ce îl pot ajuta în gestionarea fondurilor.

Stabilirea unui buget

Primul și poate cel mai important pas ce trebuie efectuat înainte de plasarea oricărui pariu, este stabilirea unui buget și respectarea acestuia cu strictețe. Pariurile sportive nu trebuie să depășească statutul de activitate pentru divertisment, fapt pentru care bugetul personal nu trebuie niciodată implicat. Pariorii experimentați recomandă stabilirea unui buget lunar, care să nu fie sub nicio formă depășit – în cazul unei perioade mai modeste. De asemenea, fiecare pariu ar trebui să fie plasat cu un anume procent din bugetul total și niciodată nu se recomandă pariatul impulsiv, pentru recuperare.

Alegerea unui operator online potrivit

Casele de pariuri online s-au multiplicat de la an la an în ultimul deceniu, astfel că oferta este una complexă. Tocmai de aceea, operatorii online trebuie aleși cu grijă, pentru a nu exista riscul ca fondurile să ajungă pe platforme online ce încalcă regulile țării. Este indicat să optezi pentru o casă de pariuri licențiată ONJN, ce are recenzii pozitive din partea altor clienți.

Evenimentele trebuie analizate cu mare atenție

Deși pariurile sportive implică și norocul într-o oarecare măsură, nu se recomanda plasarea de pronosticuri fără o analiză temeinică. Este adevărat, există o șansă ca unele pariuri să fie câștigătoare întâmplător – însă acest lucru se poate întâmpla și la alte jocuri de noroc.

Pe termen lung, o strategie ce nu implică analizarea evenimentelor sportive în detaliu, nu poate avea rezultate pozitive. Fie că vorbim despre sporturi populare precum fotbal, baschet sau tenis sau despre alegeri mai obscure precum volei, golf sau snooker – există foarte multe variabile ce trebuie luate în considerare.

Forma de moment a sportivilor / echipelor, eventuale accidentări, problemele de moral sau avantajul terenului propriu sunt doar câteva dintre principalele considerente ce pot avea un cuvânt de spus în desfășurarea evenimentelor sportive.

Cu cât mai puține evenimente, cu atât mai multe șanse de câștig

Mirajul câștigurilor uriașe apare în orice joc de noroc, cu atât mai mult la pariuri sportive. Evident, fiecare parior își dorește să prindă marele ”jackpot”, prin care să câștige sume imense de bani, cu o miză minimă. Șansele însă sunt foarte scăzute, uneori chiar asemănătoare cu cele ale unui câștig la loterie.

Pariorii experimentați aleg să mizeze pe cât mai puține evenimente, crescând constant sumele pariate în perioadele faste. Astfel, mulți pariori aleg doar bilete la pariuri de tip cota 2 azi. Alții, puțin mai curajoși, optează pentru o cotă chiar de 4.00 – 5.00. Există chiar și strategii bazate pe plasarea de pariuri sportive pe un singur eveniment, tocmai pentru ca șansele să fie mărite la maximum.

Emoțiile trebuie eliminate

Un alt principiu de bază în domeniul pariurilor sportive este legat de eliminarea emoțiilor. Cu siguranță, pariatul subiectiv poate influența în mod negativ bugetul pariorilor. Emoțiile uneori pot determina pariorii să omită anumite aspecte ale unui eveniment sportiv.

Un astfel de pariat impulsiv este predominant mai ales în timpul desfășurării partidelor, atunci când pariurile live sunt plasate în decursul a doar câteva secunde.

Sfaturile experților sunt importante

Domeniul pariurilor sportive s-a dezvoltat enorm în ultimii ani, în sfera online. Tocmai de aceea au apărut foarte multe site-uri de specialitate, unde activează tipsteri profesioniști, care oferă zilnic sfaturi de calitate.

Indiferent de experiență, uneori este indicat să consulți și sfaturile experților, care pot observa detalii suplimentare.

Jocurile de noroc cu mize reale se adresează în exclusivitate persoanelor care au împlinit 18 ani. Fii responsabil!

Urmărește Go4IT.ro pe Google News