Sloturi online cu impact instant la public (P)

25.06.2024
Sloturi online cu impact instant la public (P)

Unele sloturi online nu au avut nevoie de prea mult timp pentru a cuceri publicul. Distracția pe care o generează le-a adus într-un timp record un număr uriaș de fani.

În rândurile următoare îți vom prezenta cinci dintre sloturile care au avut impact instant la public și beneficiază de cele mai bune recenzii în mediul online.

Money Train 2

Compania Relax Gaming a dat o adevărată lovitură în 2019, când a lansat slotul Money Train. Profitând de succesul uriaș pe care l-a avut, compania a lansat o continuare în septembrie 2020. Acțiunea are loc într-un oraș părăsit din Vestul Sălbatic, iar grafica este îmbunătățită față de prima versiune. Acțiunea se desfășoară pe o matrice de joc cu 5 role pe 4 rânduri și 40 de linii de plată. Money Train 2 este un slot foarte volatil și include o caracteristică re-spin. Per total, încă este unul dintre cele mai apreciate sloturi online din țara noastră.

Starburst

Slotul celor de la NetEnt a apărut într-o perioadă în care cazinourile online începeau să câștige popularitate, în anul 2012, iar tot mai mulți jucători încercau să își îmbunătățească abilitățile. Este un joc care nu oferă posibilitatea de a cumpăra speciala și nici dublaj, dar universul distractiv și plin de culoare pe care îl vedem pe ecran i-a adus atât de mulți fani. Câștigul maxim din acest joc cu iz cosmic este de până la 500x miza. Atmosfera retro și interfața simplă și atractivă sunt câteva dintre argumentele pentru care Starburst a avut un impact uriaș încă din momentul lansării și are o mulțime de fani. Încă este unul dintre cele mai populare sloturi din țara noastră de la cazinourile legale.

Gonzo’s Quest

Prin acest slot, utilizatorii au ocazia să intre în pielea unui conquistador din vremurile de odinioară. Jucătorul pleacă în goana după câștiguri, într-o atmosferă ce îl duce în căutarea a ceea ce pe vremuri se numea El Dorado, adică ținutul imaginar din America de Sud în care aurul era abundent. Atmosfera din acest slot este una care îi duce pe utilizatori cu gândul la vremurile din urmă cu câteva secole, când goana după aur era ceva obișnuit. Slotul are o structură cu 3 rânduri și 5 coloane, iar per total aceasta este una dintre cele mai cunoscute producții din portofoliul companiei NetEnt. Recenziile slotului Gonzo’s Quest vorbesc de la sine despre succesul acestui joc.

Sweet Bonanza

Lansat în 2019, Sweet Bonanza a devenit unul dintre cele mai apreciate sloturi din țara noastră. Sunt mulți cei care joacă Sweet Bonanza demo sau pe bani reali, atrași de numeroasele funcții pe care le are. Slotul oferă rotiri gratuite și posibilitatea de a cumpăra speciala. Este un joc structurat pe 6 role, 5 rânduri cu simboluri care plătesc oriunde s-ar afla pe ecran. Utilizatorii mai apreciază și că are simboluri multiplicator de până la 100x. Coloana sonoră veselă și grafica viu colorată sunt alte două argumente pentru care jocul celor de la Pragmatic Play are atât de mult succes.

Dead or Alive 2

Continuările sunt mereu o adevărată provocare pentru furnizorii de sloturi online, dar Dead or Alive 2 este un exemplu pozitiv. Față de prima versiune, lansată în 2009, NetEnt a adăugat bonusuri noi, grafica a fost îmbunătățită considerabil, iar câștigul poate ajunge până la 100.000x miza. Structura este pe 5 role cu 3 rânduri și 9 linii de plată fixe. Acțiunea îi trimite pe utilizatori în decorul unui film western, astfel că și partea vizuală reprezintă un plus pe care slotul Dead or Alive 2 îl are. Iar succesul a fost instant, slotul fiind unul dintre cele mai accesate încă din momentul lansării.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News