Smart TV (108 cm) cu reducere cosistentă de 400 LEI la Altex. Imagini clare: filme, sport, jocuri video

21.08.2024
Smart TV (108 cm) cu reducere cosistentă de 400 LEI la Altex. Imagini clare: filme, sport, jocuri video

Căutați un televizor performant, care să vă ofere o experiență de vizionare de calitate fără a scoate extrem de mulți bani din buzunar?

Televizorul LED Smart HISENSE 43A6N, disponibil acum la Altex cu o reducere considerabilă, poate fi soluția. Costă 1.399 lei (beneficiază de o reducere de -400 lei din prețul inițial de 1.799).

Acesta vine cu un ecran de 108 cm (43 inch) și tehnologie Ultra HD 4K, oferindu-vă imagini clare și detaliate, perfecte pentru filme, sport și jocuri video.

Altex vinde un smart TV cu performanțe vizuale de pop

Unul dintre punctele forte ale acestui televizor este tehnologia Precision Colour care, datorită procesorului quad-core, maximizează reproducerea culorilor. Acest lucru înseamnă că fiecare scenă va fi redată cu cele mai precise și realiste culori, indiferent de conținut. Indiferent dacă vizionați un film sau un meci de fotbal, veți experimenta o imagine vibrantă și autentică.

Sunet de calitate superioară

Pe lângă calitatea imaginii, Hisense 43A6N primește bile albe și la capitolul audio. Cu suport pentru DTS Virtual: X și Dolby Audio, televizorul vă oferă un sunet captivant, clar și detaliat, care îmbunătățește semnificativ experiența de vizionare. Dialogurile sunt clare, iar efectele de sunet sunt realiste, creând o atmosferă „imersivă”, că tot este la modă acest cuvânt.

Divertisment inteligent și personalizat

Televizorul rulează pe platforma VIDAA SMART TV, care este ușor de utilizat și complet personalizabilă. Accesul la aplicații populare precum Disney+, Netflix, Prime Video și YouTube este la doar un clic distanță. Totul este gândit pentru a vă oferi o experiență de divertisment simplă, rapidă și sigură.

Moduri avansate pentru experiențe de vizionare diverse

Acest model Hisense vine cu funcții specializate, cum ar fi Sports Mode și Game Mode PLUS, care optimizează imaginea și sunetul pentru sport și jocuri video. Astfel, fiecare meci sau sesiune de gaming va fi fluidă și fără neclarități, oferindu-vă cele mai bune condiții pentru pasiunile dvs.

Cu o reducere de 400 de lei, televizoarele HISENSE 43A6N reprezintă o ofertă de neratat pentru oricine caută un televizor 4K de calitate la un preț accesibil. Funcțiile avansate, calitatea imaginii și sunetul imersiv fac din acest model o alegere excelentă pentru orice sufragerie modernă.

Notă: Acest articol nu este sponsorizat! Mai multe detalii despre produsele disponibile găsiți pe site-ul oficial. De asemenea, pentru a lua cea mai bună decizie pentru buzunarul Dumneavoastră, verificați și ofertele altor magazine care vând produse asemănătoare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News