Abonații YouTube Premium beneficiază de o funcție suplimentară nouă. Cum poate fi activată

12.08.2024
Abonații YouTube Premium beneficiază de o funcție suplimentară nouă. Cum poate fi activată
Foto: YouTube

O potențială problemă atunci când consumați prea multe clipuri de pe YouTube ar fi să adormiți în fața televizorului/telefonului/monitorului, istoria de vizualizări a contului dvs. urmând să se aglomereze cu clipuri pe care altfel nu ați fi dorit să le urmăriți. Ei bine, YouTube vine cu o nouă funcție experimentală, concepută special pentru a evita situațiile de acest gen.

Este vorba despre un „Sleep Timer” (cronometru la expirarea căruia vizualizarea este întreruptă), momentan o funcție experimentală disponibilă doar pentru abonații YouTube Premium. Și spunem „momentan” pentru că acest Sleep Timer pentru YouTube va fi disponibil doar până pe 2 septembrie 2024. Raportându-se la feedback-ul primit din partea utilizatorilor, YouTube ar putea să facă această funcție publică pentru toți utilizatorii, după expirerea acestui termen, sau ar putea să renunțe complet la ea.

Așadar, dacă sunteți abonat YouTube Premium și vreți să încercați acest Sleep Timer, accesați această pagină și activați funcția. Apoi, odată deschis YouTube pe telefon sau computer, puteți accesa meniul de setări atunci când redați un clip video și să configurați cronometrul de oprire conform preferințelor personale.

Sleep Timer nu este singurul beneficiu al YouTube Premium

Evident, o funcție aparent banală precum „Sleep Timer” nu poate fi singurul beneficiu al abonamentului plătit YouTube Premium. Principalul avantaj pentru abonații Premium este că pot viziona toate clipurile de pe platformă fără reclame.

Apoi, abonații YouTube Premium beneficiază și de un nivel de redare mai ridicat decât standardul 1080p, denumit 1080p Premium. Și, nu în ultimul rând, toți abonații YouTube Premium beneficiază de acces nelimitat la serviciul de streaming de muzică YouTube Music.

În acest moment, YouTube Premium este disponibil pentru utilizatorii din România la următoarele prețuri: abonament individual la 26 lei/lună (cu 2 luni perioadă de încercare gratuită), abonament familie la 39 lei/lună (se pot adăuga până la 5 membri ai familiei, cu o perioadă de încercare gratuită de o lună) și abonament student, pentru studenții eligibili, la 15 lei/lună (de asemenea cu o perioadă de încercarea gratuită de o lună).

Sursa: GSMArena.com

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cosmin Aionita
Cosmin Aionita
Cosmin Aioniță este unul dintre cei mai experimentați jurnaliști din România în domeniul jocurilor video. Pe lângă Go4Games, de-a lungul anilor și-a adus contribuția la revistele XtremPC, LEVEL și Nivelul 2, a colaborat cu Eurogamer România și a co-prezentat unul dintre cele mai longevive ... citește mai mult