Actualizare Vivaldi 6.8: Ce aduce nou pentru utilizatorii de Android și iOS

15.07.2024
Actualizare Vivaldi 6.8: Ce aduce nou pentru utilizatorii de Android și iOS
Vivaldi

Posesori de iPhone și iPad, dar și utilizatori de Android, avem vești bune: Vivaldi a fost actualizat la versiunea 6.8. Acest browser popular, considerat una dintre cele mai bune alternative la Google Chrome, vine acum cu o serie de funcții noi și opțiuni multiple de personalizare, indiferent de dispozitivul folosit.

Recent, echipa din spatele browserului Vivaldi a lansat versiunea 6.8 și a echipat-o cu funcționalități utile și unice. Accentul este pus pe personalizare și pe îmbunătățirea experienței utilizatorilor.

Personalizare avansată și funcționalități noi

De exemplu, pagina de Start permite acum crearea de grupuri noi sau eliminarea lor completă. În plus, afișajele pentru Speed Dial pot fi modificate în funcție de nevoile utilizatorului. Dacă imaginea de fundal nu este pe gustul tău, aceasta poate fi schimbată cu ușurință, oferindu-ți posibilitatea să personalizezi aspectul browserului după preferințe. O altă noutate este îmbunătățirea considerabilă a funcției Bookmarks Nickname Matching. Utilizatorii vor putea găsi mult mai ușor site-urile preferate salvate, folosind porecle pentru ele.

Butonul Tracker & Ad Blocker a fost, de asemenea, îmbunătățit, astfel că persoanele și conținutul nedorit vor fi blocate mult mai repede. O altă noutate importantă este posibilitatea de a personaliza butonul din bara de adrese. Acesta îl poate înlocui pe cel pentru Tracker & Ad Blocker și oferă acces rapid la Bookmarks sau scurtături către Translate, New Tab, Share etc.

Când va ajunge Vivaldi 6.8 pe toate dispozitivele

Ar putea dura ceva până când Vivaldi 6.8 va putea fi folosit pe toate dispozitivele cu Android și iOS, dar utilizatorii se pot aștepta la o experiență mult mai bună odată ce vor primi actualizarea. Versiunea desktop a fost lansată la sfârșitul lunii trecute.

Sursa: Vivaldi

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult