Noua aplicație meteo Pixel Weather: Notificări despre precipitații și funcții AI pentru telefoanele cu Android 14

08.08.2024
Noua aplicație meteo Pixel Weather: Notificări despre precipitații și funcții AI pentru telefoanele cu Android 14

Lansarea telefoanelor din seria Google Pixel 9 se apropie cu pași repezi. Cine nu mai are răbdare până atunci, poate instala și încerca, pe dispozitivele lor cu Android 14, noua aplicație meteo nativă Pixel Weather.

Ce oferă nou Pixel Weather?

Ea nu este încă disponibilă oficial, dar poate fi descărcată de aici, apoi instalată manual și testată înainte de debutul oficial. Atenție: nu o descărcați dacă nu vreți ca dispozitivul să se blocheze. Dacă totuși o faceți, soluția cea mai bună este ștergerea memoriei cache. Este important de menționat că nu trebuie să vă conectați la contul Google ca să puteți s-o folosiți.

Ca noutăți interesante, avem așa: notificări pentru precipitații și prognoze meteo actualizate, dar și funcții bazate pe inteligența artificială. Una dintre acestea ar fi harta pentru vreme. Cât o privește pe o alta, utilizatorii vor putea alege data și orașul în care vor dori să meargă în vacanță, iar aplicația va genera rezumate detaliate despre cum va fi vremea acolo. Noua funcție s-ar numi, în română, Rezumate Meteo AI.

Pixel Weather va fi o aplicație de sine stătătoare și nu va include widget-uri meteo. Utilizatorii vor putea s-o lanseze din sertarul de aplicații și să vadă indicele UV, prognozele pe ore și pe 10 zile, temperatura resimțită și umiditatea. În plus, ei vor avea acces la temperatura maximă sau minimă, viteza vântului, presiunea atmosferică, ora când răsare și apune soarele, precum și vizibilitatea.

Interfață și personalizare

Interfața modernă va fi ușor de utilizat și va putea fi personalizată după gusturile utilizatorilor. Elementele de pe ecranele telefonului vor putea fi mutate în funcție de cum vor posesorii. Locațiile salvate pe alte dispozitive vor putea fi sincronizate doar dacă sunteți conectați la contul Google.

Pe măsură ce telefoanele din gama Pixel 9 se apropie de lansare, este de așteptat ca aplicația pentru vreme să devină oficială și disponibilă și pentru modele Google Pixel mai vechi. De asemenea, este posibil să apară actualizări care să rezolve eventualele probleme de performanță și să îmbunătățească experiența.

Puteți începe oricând să testați Pixel Weather pe dispozitivul cu Android din dotare. Însă, pentru o experiență completă și fără niciun fel de probleme, ar fi mai bine să așteptați lansarea oficială și actualizările viitoare.

Sursa: gdgets360

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult