Ce pot face utilizatorii de WhatsApp pe iPhone după cel mai recent update al aplicației?

Ce pot face utilizatorii de WhatsApp pe iPhone după cel mai recent update al aplicației?
Foto: Shutterstock

Iată ce pot face utilizatorii de WhatsApp pe iPhone după noua actualizare: aplicația introduce o nouă funcție care le permite utilizatorilor să creeze evenimente în chat-urile de grup.

Funcția a fost observată inițial într-o versiune beta a aplicației pentru Android. Cu toate acestea, acum este lansată în versiunea stabilă a aplicației pentru iPhone. Apariția acesteia se bazează pe mai multe funcții în dezvoltare raportate anterior, cum ar fi o nouă scurtătură pentru răspunsuri rapide la notițe video și un nou dialer în aplicație pentru fila Apeluri.

Opțiunea de „Eveniment” în chaturile de grup a fost observată de trackerul de funcții WABetaInfo în versiunea 24.13.72 a aplicației WhatsApp pentru iOS. Înainte de actualizare, utilizatorii puteau crea evenimente în WhatsApp, dar doar în Comunități, permițându-le membrilor să se implice și să organizeze activități, cum ar fi întâlniri online.

Ce pot face utilizatorii de WhatsApp după noul update?

Ce pot face utilizatorii de WhatsApp pe iPhone cu cea mai recentă versiune a aplicației? Acum, aceeași funcționalitate este disponibilă și pentru chaturile de grup. Atingerea pictogramei „+” deschide meniul de activități care acum oferă opțiunea de „Eveniment”. Utilizatorii pot alege numele evenimentului, adăuga o descriere, seta ora de începere și introduce locația dacă este necesar. De asemenea, pot activa opțiunea de link pentru apel WhatsApp pentru a începe un apel la începutul evenimentului.

Funcția este disponibilă pentru toți utilizatorii WhatsApp pentru iOS. Noile funcții sunt de obicei lansate treptat, ceea ce înseamnă că ar putea dura câteva zile pentru a ajunge pe toate dispozitivele.

Recent, WhatsApp a lansat și Meta AI, chatbotul de Inteligență Artificială (AI), în alte regiuni, incluzând India. Se știe acum că platforma de mesagerie instant le-ar putea permite utilizatorilor să aleagă între două modele AI: Llama 3-70B și Llama 3-405B. În timp ce primul este un model mai mic, destinat răspunsurilor rapide, cel de-al doilea este cel mai mare model al Meta din familia sa de LLM-uri, cu 400 de miliarde de parametri.

Cu toate acestea, modelul AI Llama 3-405B nu a fost încă lansat pentru public. Funcția a fost observată în versiunea beta 2.24.14.7 a WhatsApp pentru Android printr-un nou meniu de modele Meta Llama în setările aplicației, potrivit Gadget360.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș
Ştefan Trepăduș este blogger din 2009, abordând subiecte legate de cultură și de tehnologie. După un an petrecut într-o agenție de social media și doi ani în presa locală, el s-a reîntâlnit cu domeniile mai dragi inimii lui, știința și tehnologia, în cadrul grupului Gândul Media Network. citește mai mult