Noua actualizare TikTok aduce conversații de grup. Pot participa până la 32 de membri

13.08.2024
Noua actualizare TikTok aduce conversații de grup. Pot participa până la 32 de membri

TikTok a anunțat un nou update ce va introduce conversații de grup în aplicație. De asemenea, utilizatorii vor putea folosi stickere.

Compania a anunțat recent că populara aplicație va primi un update important, care va aduce posibilitatea de a iniția conversații de grup. Potrivit Phone Arena, acestea vor putea găzdui până la 32 de membri.

Înainte de actualizare, utilizatorii TikTok își puteau trimite mesaje reciproc, dar într-un chat privat. Această funcție poate ajuta, de asemenea, partajarea clipurilor cu mai mulți utilizatori. Acum, TikTok introduce conversațiile de grup, astfel că mai mulți oameni vor putea lua parte la discuție. Puteți avea până la 32 de persoane într-un grup, dar funcția nu este disponibilă pentru adolescenții cu vârste sub 15 ani.

Noua actualizare TikTok schimbă modul în care conversezi cu alți utilizatori

„TikTok inspiră exprimarea de sine, oferind o modalitate ușoară de a partaja conținut autentic și cu care oamenii se identifică. Chatul de grup valorifică această putere, permițându-vă să creați o experiență de vizionare comună cu prietenii, familia și comunitățile. Vizionați, comentați și reacționați împreună în timp real, făcând fiecare interacțiune mai dinamică și mai conectată. Oamenii pot organiza grupuri dedicate cu până la 32 de persoane prin chat de grup și pot distribui cu ușurință videoclipurile lor preferate”, se arată în postarea de pe blogul TikTok.

Pe lângă posibilitatea de a crea conversații de grup, utilizatorii vor putea folosi acum și stickere în conversațiile cu ceilalți, exact ca în WhatsApp, Instagram și alte platforme de comunicare.

Chiar dacă nu este o aplicație de comunicare la bază, conversațiile de grup din TikTok ar putea reprezenta o adiție bună, mai ales că îți poți crea un grup cu prietenii cu care deja împărtășeai clipuri. Astfel, experiența va deveni mai ușoară și nu va trebui să trimiți individual clipul către fiecare dintre ei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre cele ... citește mai mult