Noutăți WhatsApp: Emoji-uri animate pentru utilizatorii iOS

02.08.2024
Noutăți WhatsApp: Emoji-uri animate pentru utilizatorii iOS
Sursa foto: NextPit

Deși cei de la WhatsApp au început să lucreze la propriile emoji-uri animate de ceva timp, acestea au fost inițial disponibile doar ca versiuni beta și doar pentru utilizatorii de dispozitive Android.

În faza inițială de testare, aceștia au putut să se joace cu emoticoanele animate ca să vadă ce le place și ce mai trebuie îmbunătățit. După aceasta, au trimis inginerilor de la WhatsApp un feedback cu toate impresiile lor. Raportul a fost esențial pentru a îmbunătăți calitatea și funcționalitatea înainte de lansarea lor pe scară largă.

Cum putem testa noile emoticoane animate

Acum suntem în luna august și WhatsApp a început, în sfârșit, să testeze emoji-urile și pentru utilizatorii de dispozitive cu iOS. Doritorii care vor să le încerce pe propriile dispozitive trebuie doar să descarce aplicația TestFlight din App Store. După instalare, vor putea să înceapă explorarea noilor emoticoane animate în conversațiile cu cei dragi.

Sursa foto: 9To5Mac

Care sunt emoji-urile pe care le putem folosi

Momentan, există doar 8 variante disponibile: inima roșie, focul, emoji-ul care râde, cel care este pe jos de râs, cel trist, cel care face cu ochiul, cel surprins și cel cu două inimi în loc de ochi. Dacă utilizatorul dorește să vadă din nou animația, trebuie doar să atingă emoji-ul respectiv. WhatsApp plănuiește să adauge și altele în viitorul apropiat.

Rămâne de văzut când va fi disponibilă această actualizare pentru toți utilizatorii și dacă Apple va aproba emoji-urile animate.

WhatsApp este disponibil gratuit în App Store și funcționează pe iPhone și Mac. O versiune pentru iPad este de asemenea în dezvoltare, ceea ce va extinde și mai mult accesibilitatea și utilitatea aplicației pentru utilizatorii de dispozitive Apple.

Sursa: 9To5Mac

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult