Noutăți WhatsApp: Fără suprapuneri de program când planificăm o ieșire în grup și noi opțiuni pentru avatare

12.08.2024
Noutăți WhatsApp: Fără suprapuneri de program când planificăm o ieșire în grup și noi opțiuni pentru avatare
Sursa foto: WIRED

WhatsApp continuă să-și îmbunătățească aplicația pentru a o face mai prietenoasă cu toți cei care o folosesc zi de zi. Acum, sunt testate două funcții noi care promit să simplifice gestionarea întâlnirilor cu prietenii și personalizarea profilurilor cu ajutorul avatarelor.

Funcția de durată pentru evenimente: Planificare simplificată

WhatsApp testează o funcție care le va permite utilizatorilor să stabilească orele de început și sfârșit pentru toate evenimentele din grupuri. Aceasta va face mai ușoară organizarea întâlnirilor și va preveni inevitabilele conflicte de program.

Când creați un eveniment, veți putea alege ora de început și de sfârșit, iar aceste informații vor fi vizibile pentru toți membrii grupului. Astfel, toată lumea va ști exact când începe și când se termină întâlnirea, fie că este vorba despre o ieșire la film sau o cafea. Această funcție va ajuta la planificare și va evita suprapunerile de program, fiind deosebit de utilă în comunitățile mari unde pot avea loc mai multe evenimente în viitor.

Avatarele: Opțiuni de personalizare

WhatsApp lucrează și la îmbunătățirea avatarelor, care vor deveni mai proeminente și mai ușor de adaptat la gusturile fiecărui utilizator al aplicației. Noua funcție va permite afișarea avatarului personalizat atunci când cineva derulează pe poza de profil în ecranul de informații al conversației. Aceasta va face profilurile mult mai ușor de găsit decât înainte.

După actualizarea aplicației, veți fi notificați pentru a face trecerea la noul design. Avatarul se va aplica automat, dar veți putea face modificări pentru a-l adapta stilului.

În plus, WhatsApp dezvoltă o funcție de confidențialitate care vă va permite să alegeți cine poate folosi avatarul în stickere. Astfel, veți fi siguri că doar persoanele de încredere pot face asta.

Ce ne așteaptă în viitor

Aceste noi funcții sunt doar o parte din eforturile WhatsApp de a îmbunătăți aplicația. Funcția de durată pentru evenimente și opțiunile de personalizare a avatarelor sunt doar câteva dintre inovațiile pe care platforma de socializare le are în plan.

Deși aceste caracteristici sunt încă în dezvoltare și nu sunt disponibile pentru toți utilizatorii, ele oferă o privire interesantă asupra direcției în care se îndreaptă WhatsApp.

Sursa: PhoneArena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult