Reddit va testa funcții AI pentru aplicație. Platforma urmează să ofere subreddit-uri cu plată

07.08.2024
Reddit va testa funcții AI pentru aplicație. Platforma urmează să ofere subreddit-uri cu plată

Reddit urmează să implementeze căutarea pe bază de AI și subreddit-uri. Anunțul a fost făcut în cadrul celei mai noi ședințe despre veniturile companiei.

Căutarea pe bază de inteligență artificială este în trend, iar Reddit nu vrea să rateze acest val. În timpul ultimei ședințe Reddit privind veniturile, cofondatorul și CEO-ul companiei, Steve Huffman, a spus că Reddit se pregătește să testeze căutarea bazată pe inteligență artificială. Aceste noi pagini de căutare vor rezuma conținutul și vor oferi recomandări pentru utilizatori, relatează Phone Arena.

Steve Huffman a explicat că Reddit va folosi o combinație de tehnologie proprietară și de la terți pentru a facilita funcționarea acestei noi funcționalități. Compania intenționează să o testeze în decursul acestui an.

Huffman a sugerat, de asemenea, că Reddit vrea să găsească noi modalități de a câștiga bani în afara reclamelor. El a menționat posibilitatea de a introduce subreddit-uri cu plată, deoarece Reddit caută modalități noi de a-și monetiza funcțiile.

Cât de mult a câștigat Reddit în 2024?

Reddit a publicat câștigurile trimestriale pentru a doua oară de când și-a listat acțiunile. În al doilea trimestru, compania a raportat 342,3 de milioane de utilizatori activi săptămânal. Acest lucru semnifică o creștere de 57% față de anul trecut. Veniturile au urcat, de asemenea, la 281,2 milioane de dolari, depășind estimarea Wall Street de 253,8 milioane de dolari.

Anunțul companiei cu privire la implementarea inteligenței artificiale nu ar trebui să vină ca o surpriză. În urmă cu câteva luni, Reddit a încheiat un parteneriat cu OpenAI, ceea ce i-a oferit acces la modelele de limbaj ale OpenAI pentru a dezvolta funcții bazate pe inteligență artificială. Acestea vor fi accesibile pentru utilizatori și moderatori. De asemenea, parteneriatul permite OpenAI să acceseze datele Reddit.

În plus, Reddit a încheiat și un parteneriat cu Google și a achiziționat startup-ul Memorable AI.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre cele ... citește mai mult