Skype renunță la reclame pe toate platformele, introduce noi funcții

Skype renunță la reclame pe toate platformele, introduce noi funcții
Foto: Microsoft

Microsoft a lansat un nou update pentru Skype, platforma sa de videoconferințe și apeluri VoIP, care îmbunătățește utilizabilitatea generală a platformei. De asemenea, Skype renunță la reclame pe toate platformele, ceea ce ar trebui să le ofere utilizatorilor o experiență mai clară și mai neaglomerată.

De asemenea, Microsoft a introdus câteva funcții noi, printre care o funcție de creare de imagini revizuită, folosind Inteligența Artificială, și o navigare îmbunătățită în cadrul aplicației.

Microsoft a dezvăluit o serie de schimbări și ajustări de design pe care le lansează pe Skype odată cu versiunea 8.125.76.201.

Skype renunță la reclame

În plus, Skype renunță la reclame pe toate platformele. Odată cu această schimbare, aplicația oferă o experiență mai prietenoasă pentru utilizatori, permițându-le să se concentreze pe conversații fără distragerile provocate de reclame.

Mai mult, accesul la creatorul de imagini AI este acum mai simplu. Microsoft spune că utilizatorii pot crea imagini cu ajutorul AI direct din fereastra de chat sau din bara de navigare de sus.

Alternativ, acesta poate fi găsit lângă opțiunea de redirecționare, în meniul contextual al mesajului. Clicul pe imaginile create folosind AI va deschide acum o vizualizare extinsă, facilitând vizualizarea creațiilor înainte de a le trimite altor utilizatori, notează Gadgets 360.

Ce funcții au fost îmbunătățite în aplicație?

În plus față de instrumentele creative, Microsoft face mai ușoară conectarea la Skype pe dispozitivele iOS, datorită integrării OneAuth. Aceasta înlocuiește sistemul de autentificare anterior, permițându-le utilizatorilor să se conecteze automat la Skype fără a fi necesare parole dacă sunt deja conectați pe alte platforme Microsoft, cum ar fi Teams. Este de menționat că această metodă de autentificare era deja disponibilă pe Skype pentru Android.

Pe lângă funcțiile noi, actualizarea Skype aduce și rezolvări de buguri. Microsoft afirmă că a rezolvat o problemă care împiedica utilizatorii să trimită media atunci când erau conectați la o rețea 5G. Conform jurnalului de actualizări, mai mulți utilizatori de iOS s-au confruntat cu o problemă în care puteau auzi soneria, dar nu puteau prelua apelurile. Această problemă este de asemenea raportată ca fiind rezolvată.

Actualizarea este lansată treptat și va fi disponibilă pentru utilizatori în zilele următoare, conform companiei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș
Ştefan Trepăduș este blogger din 2009, abordând subiecte legate de cultură și de tehnologie. După un an petrecut într-o agenție de social media și doi ani în presa locală, el s-a reîntâlnit cu domeniile mai dragi inimii lui, știința și tehnologia, în cadrul grupului Gândul Media Network. citește mai mult