Un joc clasic pe care îl știm din copilărie poate fi de acum jucat pe Netflix

Un joc clasic pe care îl știm din copilărie poate fi de acum jucat pe Netflix
Foto: Netflix/YouTube

Cel mai recent titlu care poate fi jucat pe Netflix este o versiune foarte modernă a unui joc ce ne reamintește de computerele Windows din copilărie.

De acum, Minesweeper poate fi jucat pe Netflix. Clasicul joc de puzzle pentru PC a fost reimaginat cu un decor internațional, punând jucătorul să caute mine subacvatice prin suprapunerea obișnuitelor interfețe de numere și steaguri peste imagini vibrante cu ape din întreaga lume.

Pentru cei care au crescut jucând jocul original, această versiune de la Netflix este cu siguranță o schimbare de aspect: are fundaluri acvatice colorate și un mod de călătorie. În plus, versiunea Netflix se laudă cu următoarele aspecte importante: „Fără reclame în joc. Fără taxe suplimentare. Fără achiziții în aplicație”.

Încercarea de a găsi un joc modern de Minesweeper pentru mobil implică parcurgerea a nenumărate opțiuni care imită aspectul original, dar care sunt fie susținute de reclame, fie necesită achiziționare pentru a elimina reclamele.

Minesweeper este o adăugare retro interesantă la ceea ce a devenit o colecție variată de titluri pe Netflix. Compania are propriile versiuni ale jocurilor de cărți Hearts și Solitaire, alături de jocuri indie renumite precum Hades și mega-hituri internaționale din seria Grand Theft Auto, notează Engadget. În plus, există și jocuri care se leagă de programele proprii ale Netflix.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș
Ştefan Trepăduș este blogger din 2009, abordând subiecte legate de cultură și de tehnologie. După un an petrecut într-o agenție de social media și doi ani în presa locală, el s-a reîntâlnit cu domeniile mai dragi inimii lui, știința și tehnologia, în cadrul grupului Gândul Media Network. citește mai mult