Vrei să transferi muzica din Spotify în YouTube Music gratis? O poți face cu acest tool

20.06.2024
Vrei să transferi muzica din Spotify în YouTube Music gratis? O poți face cu acest tool

Să muți cântecele din playlist-ul și librăria de pe Spotify pe YouTube Music nu este un proces tocmai ușor.

Există nenumărate aplicații third-party ce promit marea cu sarea. Din păcate, acestea ori copiază un număr limitat de cântece per playlist, ori nu sunt gratuite. Utilizatorul Sean Reifschneider vine să ne salveze cu un tool dezvoltat chiar de el și distribuit pe GitHub.

Alternativa gratuită la Spotify Premium

Instrumentul creat de acest developer vine tocmai la țanc. După ce Spotify a mărit considerabil prețul versiunii premium, majoritatea utilizatorilor și-au dorit să migreze către YouTube Music și să-și ia cântecele cu ei. Pentru o tranziție cât mai ușoară, spotify_to_ytmusic e fix ce trebuie dacă aveți experiență cu scripturi Python.

Cum se instalează noul tool

Chiar dacă sunteți începători, pașii de urmat pentru instalarea și utilizarea acestui tool sunt explicați în detaliu pe pagina lui Sean. După ce instrucțiunile au fost urmate, tot ce rămâne de făcut, pentru început, este să vă logați în conturile de YouTube Music și Spotify. Pentru aceasta, trebuie să dați click pe opțiunea „Login” care va apărea pe ecran.

Următorul pas: click pe filele „Spotify backup”, „Load liked songs”, „List playlists” și „Copy all playlists”. Acești pași sunt necesari pentru a face backup listelor de redare Spotify, a încărca melodiile apreciate, a lista toate listele de redare și a copia toate playlist-urile YouTube Music.

Dacă procesul pare complicat, puteți alege una dintre aplicațiile dedicate din Google Play sau App Store. Acestea oferă ajutor, ușurință în utilizare și multe alte funcționalități prietenoase cu utilizatorul. Din păcate, trebuie sa fiți dispuși să dați niște bani, pentru că alternativele pot costa între €4 și aproape €19.

Sursa: Android Authority

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult