WhatsApp pentru Android: Vom putea să personalizăm fiecare conversație cu diferite teme și culori

19.09.2024
WhatsApp pentru Android: Vom putea să personalizăm fiecare conversație cu diferite teme și culori
Sursa foto: NextPit

WhatsApp rămâne una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie instantanee.

Recent, cei de la Android Authority și WABetaInfo au descoperit ceva interesant în versiunea beta 2.24.20.12. Mai exact, o nouă funcție pentru utilizatorii de dispozitive ce rulează Android.

Teme și culori pentru fiecare conversație

Pe scurt, vom putea să personalizăm individual fiecare conversație cu teme și culori distincte, pentru o vizualizare mai rapidă a oamenilor cu care discutăm și pentru a-i diferenția mai ușor pe prieteni de colegii de serviciu.

Această opțiune va merge dincolo de simpla schimbare a fundalului, oferind posibilitatea de a alege dintr-o paletă cu un total de 11 teme predefinite.

Dacă nu ne dorim asta, putem în schimb selecta o culoare preferată pentru fiecare chat în parte.

Ajustarea luminozității temelor

Noua interfață va include, de asemenea, un cursor ce ne va ajuta să ajustăm luminozitatea temei pentru a controla mai ușor cum vrem să se vadă conversațiile.

Sursa video: Android Authority

În momentul în care sistemul va aplica o temă personalizată într-o conversație individuală, aceasta va fi vizibilă și pentru persoanele cu care interacționăm, similar cu funcționalitatea de pe Instagram, o altă platformă populară de socializare.

Culorile bulelor de chat și ale fundalurilor vor fi ajustate automat pentru complimenta tema selectată.

Posibile funcționalități viitoare

Deși funcționalitatea nu este încă activă în mod implicit în ultima versiune beta, lansarea s-ar putea întâmpla în viitorul nu foarte îndepărtat.

Pe lângă temele pentru conversații, se pare că WhatsApp lucrează și la o opțiune care va permite utilizatorilor să menționeze alte persoane în actualizările de stare.

Această funcționalitate ar putea crește engagement-ul în cadrul platformei, deoarece utilizatorii vor putea să atragă atenția prietenilor asupra actualizărilor lor de stare într-un mod mult mai direct decât până acum.

În așteptarea lansării oficiale

Este important de menționat că, deși aceste caracteristici sunt în curs de dezvoltare, nu toate ajung să fie incluse în versiunea finală lansată publicului larg.

WhatsApp are o istorie de testare și rafinare a noilor caracteristici înainte de a decide implementarea lor pentru toți utilizatorii. Rămâne de văzut când și în ce formă finală vor fi lansate acestea.

Sursa: Gadgets360

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult