WhatsApp va adăuga teme vizuale pentru ferestrele de conversații

16.08.2024
WhatsApp va adăuga teme vizuale pentru ferestrele de conversații
Foto: Shutterstock

Cei de la Meta au fost deosebit de ocupați în ultima vreme cu actualizările pentru WhatsApp, adăugând aplicației de mesagerie o sumedenie de funcții noi. Iar această “avalanșă” de update-uri nu pare să se oprească: o nouă versiune beta a aplicației (v2.24.17.19) pentru Android a fost tocmai lansată, aducând suport pentru teme vizuale aplicate ferestrelor de chat.

După cum se poate observa din imaginea atașată mai jos, opțiunile de a personaliza din punct de vedere vizual ferestrele de chat se află încă într-un stadiu incipient: momentan, pot fi configurate doar culoarea în care sunt afișate mesajele și imaginea de fundal a ferestrei de chat (wallpaper-ul).

WhatsApp teme
Foto: Wabetainfo.com

Facebook Messenger are deja astfel de opțiuni

Dacă folosiți deja Messenger de la Facebook, o altă aplicație de mesagerie directă tot din curtea celor de la Meta, astfel de opțiuni vă sunt deja familiare, aceasta bucurându-se de teme vizuale pentru ferestrele de discuții de mulți ani. Cu alte cuvinte, Meta nu încearcă decât să-și aducă cele doua soluții de mesagerie la același nivel în materie de opțiuni oferite.

Puteți încerca noile opțiuni de personalizare vizuala a ferestrelor de chat din WhatsApp dacă dețineți un dispozitiv care rulează o versiune recentă a sistemului de operare Android și vă înscrieți în programul de testare beta a aplicației WhatsApp, disponibil prin intermediul magazinului Google Play Store. Atenție însă, înscrierile în programul de testare beta nu sunt disponibile tot timpul.

Având în vedere cât durează de obicei din momentul în care astfel de opțiuni noi își fac debutul în variantele beta ale aplicației și până când sunt implementate pentru toți utilizatorii, în versiunile stabile, temele vizuale pentru conversațiile din WhatsApp ar putea fi disponibile pentru toată lumea undeva spre sfârșitul acestui an.

WhatsApp, alături de Facebook Messenger sunt platformele de mesagerie directă deținute și operate de Meta, companie care se ocupă și de rețelele de socializare Facebook, Instagram și Threads.

Sursa: GSMArena.com

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cosmin Aionita
Cosmin Aionita
Cosmin Aioniță este unul dintre cei mai experimentați jurnaliști din România în domeniul jocurilor video. Pe lângă Go4Games, de-a lungul anilor și-a adus contribuția la revistele XtremPC, LEVEL și Nivelul 2, a colaborat cu Eurogamer România și a co-prezentat unul dintre cele mai longevive ... citește mai mult