Mercedes-Benz aduce jocurile video la bordul mașinilor sale. Producătorul auto încheie un parteneriat cu Boosteroid

22.08.2024
Mercedes-Benz aduce jocurile video la bordul mașinilor sale. Producătorul auto încheie un parteneriat cu Boosteroid
Mercedes-Benz - Boosteroid In-Car-Gaming Mercedes-Benz - Boosteroid In-Car-Gaming

Mercedes-Benz încheie un parteneriat cu Boosteroid pentru a aduce jocuri la bordul mașinilor sale. Ce titluri vor fi disponibile?

Mașinile moderne includ din ce în ce mai multă tehnologie și beneficiază de soluții software mult mai avansate decât vedeam din trecut. Iar pentru că hardware-ul a avansat atât de mult, producători precum Mercedes-Benz vor să atragă un alt tip de clienți prin faptul că oferă diferite capabilități interesante.

Cu ocazia Gamescon 2024, ce are loc în Germania, Mercedes-Benz a anunțat că se asociază cu Boosteroid. Acesta este  un serviciu de jocuri în cloud care oferă titluri triplu-A de pe platforme populare precum Steam și Epic Games. În prezent, serviciul are în bibliotecă peste 1.000 de jocuri gata pentru a fi jucate de majoritatea PC-urilor, laptopurilor, smartphone-urilor și televizoarelor inteligente, anunță ArenaEV.

Vom putea juca jocuri video pe ecranele mașinilor Mercedes-Benz

Mercedes vrea să aducă aceste jocuri pe mașinile sale, astfel că apelează la expertiza Boosteroid pentru a realiza acest lucru. Cu ocazia Gamescon 2024, la standul SK Gaming a fost prezent un Mercedes-Benz Clasa E, în care vizitatorii puteau să se urce și să joace diferite jocuri direct pe ecranele planșei de bord.

Serviciul de jocuri va fi disponibil pentru proprietarii de mașini care au achiziționat MBUX Entertainment Package Plus și sistemul de infotainment MBUX de a treia generație care funcționează pe acesta. Bineînțeles, din motive de siguranță, jocurile pot fi accesate doar în momentul în care mașina este staționată.

Catalogul Boosteroid conține peste 1.000 de titluri printre care și GTA V, Hogwarts Legacy, Red Dead Redemption 2, Elden Ring sau Fortnite. Accesul la jocuri se face pe bază de abonament, iar acesta poate fi folosit nu numai în mașină, ci și pe alte dispozitive. În plus, puteți conecta inclusiv un controller pentru a avea parte de cea mai bună experiență de gaming în mașină.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre cele ... citește mai mult