Secretul prin care un bărbat a plătit incredibil de puțin pentru a-și încărca automobilul Tesla timp de un an

Secretul prin care un bărbat a plătit incredibil de puțin pentru a-și încărca automobilul Tesla timp de un an
Foto: Shutterstock

Deși vehiculele electrice sunt considerate mai bune pentru mediu în comparație cu motoarele cu combustie tradiționale, mulți se așteaptă ca acestea să fie costisitoare în ceea ce privește facturile de utilități. Totuși, un bărbat a plătit o sumă infimă pentru a-și încărca automobilul Tesla timp de un an. Care este secretul lui?

Vehiculele electrice sunt adesea destul de scumpe de achiziționat și de întreținut fizic. În plus, este ușor de uitat că, din cauza necesității de a le încărca atunci când nu sunt utilizate, acestea pot crește semnificativ factura de electricitate a casei.

Proprietarii noi de vehicule electrice se așteaptă de obicei la o creștere masivă a facturilor la electricitate, și, deși acest lucru poate fi adesea adevărat, un proprietar de Tesla a dezvăluit pe X (Twitter) factura sa de electricitate pentru a-și încărca automobilul Tesla timp de un an; aceasta este uimitor de mică.

O factură atât de mică încât este imposibil de crezut

Utilizatorul @Tesla_GTownTX a postat un screenshot al facturii pe care a primit-o direct de la Tesla pentru consumul său de electricitate, suma totală fiind de doar 2,37 dolari. Potrivit utilizatorului, aceasta este mai mare decât de obicei, după cum a scris în glumă: „Prima dată când am o factură în ultimele 12 luni. Asta e nasol”.

Postarea i-a făcut pe mulți utilizatori actuali și potențiali de vehicule electrice să se întrebe care este secretul său pentru pentru a-și încărca automobilul Tesla fără a acumula facturi mari la electricitate.

„Nu cred”, a spus un comentator neîncrezător. Un altul a glumit și el, spunând: „Omule, sunt alături de tine în acest moment îngrozitor”.

Se pare că secretul pentru a avea o factură de electricitate atât de mică a fost planificarea în avans și achiziționarea unui echipament major pentru a evita plata utilităților costisitoare în fiecare lună.

Cum îți poți încărca automobilul Tesla fără să ai o factură uriașă?

Secretul este că omul folosește panouri solare pentru a-și menține factura de electricitate la un nivel scăzut. O Tesla Powerwall, adică o baterie de casă folosită pentru a încărca mașinile Tesla utilizând energie solară, poate fi văzută într-una dintre fotografiile de pe profilul său, dezvăluind cum reușește bărbatul să evite prețurile ridicate la electricitate.

După cum era de așteptat, deși această baterie de casă poate părea că economisește sute de dolari pe lună, este greu de spus dacă merită investiția într-o Tesla Powerwall pentru o factură redusă la electricitate. Potrivit Forbes, aceste Tesla Powerwall pot costa peste 11.000 de dolari per baterie, iar cu cât ai mai multe, cu atât economisești mai multă electricitate. Dacă vrei să reduci acest preț, ar trebui să cumperi cinci baterii, pentru 40.500 de dolari, ceea ce tot înseamnă un preț destul de mare, de 8.100 de dolari per baterie, notează Unilad.

Așadar, deși poate părea că omul a avut noroc cu o factură atât de mică, cu siguranță nu a scăpat ieftin când vine vorba de efectuarea unei plăți mari.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș
Ştefan Trepăduș este blogger din 2009, abordând subiecte legate de cultură și de tehnologie. După un an petrecut într-o agenție de social media și doi ani în presa locală, el s-a reîntâlnit cu domeniile mai dragi inimii lui, știința și tehnologia, în cadrul grupului Gândul Media Network. citește mai mult