O persoană supărată pe Elon Musk a vandalizat cu graffiti zeci de Tesla Cybertruck dintr-o parcare a companiei. Ce mesaj i-a lăsat pe acestea?

O persoană supărată pe Elon Musk a vandalizat cu graffiti zeci de Tesla Cybertruck dintr-o parcare a companiei. Ce mesaj i-a lăsat pe acestea?

O persoană supărată pe Elon Musk a scris „F**k Elon” pe fiecare dintre cele 34 de Tesla Cybertruck dintr-o parcare din Fort Lauderdale, Florida.

Graffitiul a fost descoperit în primele ore ale dimineții de vineri, 21 iunie, când un trecător care își plimba câinele a observat Cybertruckurile vandalizate, care costă aproximativ 80.000 de dolari fiecare, și a filmat mașinile pentru a posta videoclipul online.

„Vandalismul nu este acceptabil. Este ilegal”, a spus trecătorul, Yasser Rabello, pentru postul local de știri WPLG Local 10, subliniind ceea ce este evident.

„Era un rând, apoi al doilea și apoi al treilea rând și al patrulea”, a declarat Adam Docktor, care lucrează în zonă, pentru WPLG Local 10 despre momentul în care a văzut pentru prima dată vehiculele vandalizate.

O persoană supărată pe Elon Musk a lăsat cu graffiti un mesaj asupra împotriva fondatorului Tesla. Ce motiv ar fi putut avea?

Poliția locală investighează incidentul cu Cybertruckurile, care erau practic ținte ușoare, deoarece parcarea, pe care Tesla a închiriat-o pentru depozitare, este deschisă pentru oricine, „fără securitate, fără porți, fără nimic”, după cum a descris TikToker-ul AJ Cook pentru postul de știri.

Cine este această persoană supărată pe Elon Musk? Poate că este un proprietar frustrat de Cybertruck. Ultimele vești proaste despre vehiculul mult-mediatizat sunt că Tesla a întârziat livrarea unor Cybertruckuri deoarece ștergătorul de parbriz gigantic de 157 de centimetri continuă să cedeze.

Alte vești proaste despre Cybertruck sunt că vehiculul poate cauza răniri corporale sau va avea nevoie de mecanic de mai multe ori, frustrând mulți șoferi care erau entuziasmați de vehicul atunci când Musk l-a prezentat pentru prima dată, în 2019. Alte probleme ale Cybertruckului includ probleme de autonomie și încărcare și capacitatea de tractare, enumeră Futurism.

Sau poate vandalul pur și simplu îl urăște pe Musk și vede Cybertruckul drept reprezentativ pentru influența sa exagerată asupra societății.

La fel ca Cybertruckul, Musk este imprevizibil și predispus la promisiuni exagerate și realizări sub așteptări, de la Tesla la Twitter. Și la un nivel mai profund, Musk, după cum a fost descris de biograful său, Walter Isaacson, poate fi un „ticălos”.

Acest sentiment este descris perfect în graffitiul care spune „F**k Elon”.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș
Ştefan Trepăduș este blogger din 2009, abordând subiecte legate de cultură și de tehnologie. După un an petrecut într-o agenție de social media și doi ani în presa locală, el s-a reîntâlnit cu domeniile mai dragi inimii lui, știința și tehnologia, în cadrul grupului Gândul Media Network. citește mai mult