G.Skill dezvăluie Trident Z5 Royal Neo, memoriile DDR5 pregătite pentru procesoarele Ryzen 9000

G.Skill dezvăluie Trident Z5 Royal Neo, memoriile DDR5 pregătite pentru procesoarele Ryzen 9000
Foto: G.Skill

G.SKILL dezvăluie Trident Z5 Royal Neo, memoria DDR5 proiectată pentru platformele AM5 ale celor de la AMD.

G.Skill dezvăluie Trident Z5 Royal Neo. Noile memorii vin cu tehnologia AMD EXPO (Extended Profiles for Overclocking) și vor fi disponibile până la viteza DDR5-8000 CL38-48-48-127 în kituri de 32GB (2x16GB) și 48GB (2x24GB).

Cu un finisaj de oglindă, în variantă aurie sau argintie, această nouă serie de memorii este soluția ideală DDR5 pentru entuziaștii și overclockerii care doresc să construiască un sistem PC AMD elegant și de înaltă performanță, spune producătorul.

G.Skill dezvăluie Trident Z5 Royal Neo

Urmând designul de lux Trident Z5 Royal cu radiator de aluminiu tăiat CNC, finisaj de oglindă în variante aurii sau argintii și o bară pentru iluminare RGB, memoria Trident Z5 Royal Neo este concepută pentru platformele AMD AM5 cu profil AMD EXPO. Iluminarea RGB personalizabilă este suportată prin software-ul de control al iluminării G.SKILL Trident Z sau prin software-ul de iluminare al plăcilor de bază.

Cu noul procesor desktop AMD Ryzen 9000 pe o platformă compatibilă, seria Trident Z5 Royal Neo oferă viteze extreme de overclocking ale memoriei de până la DDR5-8000 prin modul 1:2 în BIOS. Noile kituri de memorie DDR5 Trident Z5 Royal Neo suportă tehnologia AMD EXPO (Extended Profile for Overclocking) pentru overclocking ușor al memoriei prin BIOS și vor fi distribuite la partenerii mondiali de distribuție G.SKILL începând din august 2024, notează Wccftech.

Aceste kituri de memorie DDR5 de la G.SKILL ar trebui să fie complet compatibile cu cele mai noi caracteristici de tuning și overclocking ale CPU-urilor AMD Ryzen 9000, cum ar fi EXPO „On-The-Fly” și EXPO OPP (Optimized Performance Profiles), care le vor fi adăugate plăcilor de bază AM5. Cel mai recent BIOS este deja lansat, așa că nu ne rămâne decât să așteptăm ca și aceste noi memorii să devină disponibile.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ștefan Trepăduș
Ștefan Trepăduș
Ştefan Trepăduș este blogger din 2009, abordând subiecte legate de cultură și de tehnologie. După un an petrecut într-o agenție de social media și doi ani în presa locală, el s-a reîntâlnit cu domeniile mai dragi inimii lui, știința și tehnologia, în cadrul grupului Gândul Media Network. citește mai mult