Ce televiziuni transmit meciul România – Olanda? Cum să vezi meciul online gratis

02.07.2024
Ce televiziuni transmit meciul România - Olanda? Cum să vezi meciul online gratis

Meciul dintre România și Olanda va avea loc în data de 2 iulie 2024, de la ora 19:00, ora României. Iată cum poți viziona meciul atât la TV, cât și gratuit pe internet.

După egalul obținut cu Slovacia, România s-a calificat în optimile Campionatului European de Fotbal 2024 de pe prima poziție a grupei E. Acum are de înfruntat naționala Olandei, „portocala mecanică” așa cum fanii o alintă.

Olanda s-a calificat de pe poziția a treia a grupei D, cu o singură victorie în fața Poloniei, meci care s-a terminat 2-1. Acum, cele două echipe se vor înfrunta direct, iar meciul va putea fi urmărit pe PRO TV începând cu ora 19:00, ora României.

Cum poți urmări gratis pe internet meciul România – Olanda?

La fel ca până acum, următorul meci al României va fi transmis în direct pe PRO TV. Dar ce faci dacă nu ai acces la un televizor sau ești plecat de acasă, dar vrei să vezi neapărat meciul România – Olanda? Am găsit câteva variante prin care meciurile de la Euro 2024 pot fi urmărite gratuit, fiind necesară doar o conexiune la internet.

Puteți accesa servicii din străinătate precum ORF sau ServusTV din Austria, RAI din Italia sau ITVX din Marea Britanie. Folosind un VPN, puteți simula conexiunea în țara respectivă pentru a accesa aceste platforme de streaming. Astfel, dacă folosiți un serviciu de VPN puteți urmări online meciurile de la Euro 2024, inclusiv cel dintre România și Olanda, care se va disputa Astăzi, 2 iulie, de la ora 19:00.

În plus, există diverse platforme de streaming gratuite, care oferă transmisiuni live cu diferite evenimente sportive, inclusiv cu Campionatul European de Fotbal 2024. Nu încurajăm folosirea acestora dată fiind natura lor „gri”, dar dacă nu aveți o altă variantă și vreți să vedeți meciul naționalei de fotbal, puteți folosi servicii precum StreamEast, care transmit în toată lumea.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre cele ... citește mai mult