Mark Zuckerberg a mers să facă surfing pe Insula Kauai din Hawai, iar imaginile surprinse cu această ocazie au devenit populare pe internet. Nu datorită plăcii electrice în valoare de 12.000 de dolari pe care a folosit-o miliardarul, ci datorită stratului gros de cremă de protecție cu care s-a dat șeful Facebook pe față.
legend has it that every summer, Mark Zuckerberg (aka the Mime Surfer) attempts to catch a wave and until he does, his restless spirit will wander the earth for all eternity pic.twitter.com/7JBpLAzcds
— Born Miserable (@bornmiserable) July 19, 2020
Zuckerberg and Dr. Moreau. Same energy pic.twitter.com/jNfAfBG0bL
— Dr.Ogenki ? (@ogenki88) July 19, 2020
Mark Zuckerberg yesterday pic.twitter.com/NRNIV0gOm5
— Bethany Black (@BeffernieBlack) July 20, 2020
Mark Zuckerberg with too much sunscreen on looks like he’s wearing one of those shitty Michael Myers masks you find at Party City pic.twitter.com/7E2DbdUtv6
— Dr. Wolfula ? (@DoctorWolfula) July 19, 2020
Mark zuckerberg taking sunscreen application tips from Mrs. Doubtfire pic.twitter.com/lLqVUFsGcZ
— A. M. (@usuallyboring) July 20, 2020
Modelul de placă electrică folosită de Zuckerberg (cel mai probabil un Jetfoiler) poate fi controlat prin intermediul unui controller care se ține în mână.
În ceea ce privește crema folosită, aceasta este o alternativă mai sigură la cele tradiționale. Este vorba de protecție solară pe bază de oxid de zinc, o substanță care nu pătrunde în piele și acționează ca o mască fizică care blochează razele UV, în loc să le absoarbă.
Zuckerberg deține mai multe proprietăți în Hawaii, în valoare de peste 100 de milioane de dolari. Recent, Mia Brier, o localnică, a lansat o campanie pe Change.org prin care cere să i se interzică miliardarului să mai achiziționeze teren pe insula Kauai, cea mai veche din punct de vedere geologic din Hawaii.
Zuckerberg este acuzat că a chemat în instanță mai mulți vecini, care refuză să îi vândă terenurile de care are nevoie pentru a se extinde.
Brier scrie că șeful Facebook stă maxim două luni pe an în Hawaii, dar localnicii stau tot timpul acolo. Petiția a fost semnată deja de peste 750.000 de persoane într-o săptămână.