Revolut Plus: un nou abonament de servicii, adaptat la cerințele din pandemie

17.12.2020
Revolut Plus: un nou abonament de servicii, adaptat la cerințele din pandemie

Revolut a lansat în Marea Britanie un al treilea prag de abonament pentru servicii. Pe lângă Premium și Metal există acum și Revolut Plus, care încearcă să adapteze serviciile companiei la perioada pandemiei. Anterior, cardurile Revolut erau apreciate în special de către cei care călătoreau mult, întrucât primeau un curs valutar la plăți mai bun decât cel al băncii. Cum în 2020 au avut loc mai puține călătorii, Revolut oferă acum un pachet Plus, fără capabilitățile legate de avantaje peste hotare.

Revolut Plus renunță la serviciile avantajoase pentru călătorii

Revolut Plus costă 3 lire sterline pe lună, adică mai puțin de jumătate din abonamentul Premium, de 7 lire și doar o mică parte din abonamentul Metal. Atunci când va ajunge și în România, probabil că va costa undeva între 15 și 20 de lei, în timp ce Premium costă 30, iar Metal costă 55 lei.

Totuși ce avantaje oferă un astfel de abonament? În primul rând, protecție pentru bunurile cumpărate cu cardul Revolut. Ai o asigurare de până la 1.000 de lire sterline pentru bunuri deteriorate sau furate, față de 2.500 lire pe cel Premium și 10.000 lire pe Metal. Există de asemenea posibilitatea de a returna anumite produse în 365 de zile cu plata înapoi în contul Revolut, însă doar la comercianții parteneri ai serviciului. De asemenea, pentru cei care cumpără bilete la concerte sau spectacole care sunt anulate, Revolut Plus poate facilita returnarea banilor mai rapidă.

Desigur, Revolut Plus vine și cu noi design-uri pentru card și este compatibil atât cu carduri virtuale, cât și cu conturi de tip Junior, pentru copii.

Ce lipsește față de Premium sau Metal? În primul rând, asigurarea de călătorie nu este inclusă. De asemenea, nu ai posibilitatea de schimb valutar nelimitat. Revolut Plus ar trebui să ajungă și în alte țări din Europa începând de săptămâna viitoare.

sursa: TechCrunch

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult