Bang & Olufsen și Ferrari colaborează pentru o colecție specială de produse super-premium

09.10.2024
Bang & Olufsen și Ferrari colaborează pentru o colecție specială de produse super-premium
Foto: Bang & Olufsen

Bang & Olufsen și Ferrari își continuă colaborarea, propunându-și ca excelența sunetului danez să întâlnească flerul italian cu ocazia celei de-a doua ediții speciale din colecția Ferrari, care include trei noi creații, descrise drept “excepționale”.

Pentru această colecție, disponibilă la comandă, Bang & Olufsen a reinventat boxa Beolab 50, soundbar-ul Beosound Theater și soluția pentru TV Beovision Theatre. Design-ul integrează culoarea Ferrari Grigio Corsa, combinată cu o nuanță izbitoare de roșu, pentru a crea o legătură inconfundabilă cu legendara marcă motorsport și cu prima colecție Ferrari, lansată în 2023.

Atât Ferrari, cât și Bang & Olufsen au făcut mereu eforturi pentru a crea experiențe memorabile. Pentru a doua colecție pe care o realizăm împreună, am vrut să aducem un omagiu aluminiului, un material distinctiv pentru ambele mărci. Rezultatul? Un sunet și o viziune de pionierat, care îmbină pasiunea italiană cu eleganța daneză.

– Kristian Teär, CEO-ul Bang & Olufsen

Ambele mărci împărtășesc pasiunea pentru aluminiu, care este folosit pentru șasiul mașinilor sport Ferrari și pentru boxele Bang & Olufsen, datorită proprietăților sale care îmbină frumusețea și performanța. Culoarea unică Grigio Corsa de la Ferrari a fost obținută datorită măiestriei Bang & Olufsen în domeniul aluminiului, în cadrul Factory 5 din Struer, Danemarca.

Beolab 50 Ferrari Edition

Beolab 50 Ferrari Edition sunt boxele Bang & Olufsen care îmbină tehnologia audio cu estetica emblematică și cu atenția la detalii. Acestea au fost ajustate pentru un sunet echilibrat și bogat, indiferent dacă ascultați muzică sau vizionați un film. Cu lentilele sale acustice reglabile, Beolab 50 își poate modifica emisia sunetului pentru a se adapta la audiență. Când ascultă o singură persoană, obiectivul se contractă pentru a trimite un singur fascicul sonor. În cazul unei încăperi pline de oaspeți, obiectivul se deschide, pentru ca sunetul să umple camera.

Echipa de design Bang & Olufsen a dorit să reflecte detaliile interne ale mașinilor Ferrari „căutând sub capota” propriilor produse pentru a crea elemente ascunse de design. Când lentila acustică de la Beolab 50 urcă înainte de redare, ascultătorii îi pot descoperi culoarea de roșu intens. Capacul superior al acesteia prezintă sigla Ferrari gravată cu laser, alături de sigla Bang & Olufsen.

Bang Olufsen Ferrari
Foto: Bang & Olufsen

Beosound Theatre Ferrari Edition

Beosound Theatre Ferrari Edition este un soundbar puternic și elegant, construit pentru a ieși în evidență. Cu douăsprezece drivere personalizate, care duc sunetul în toate direcțiile, Beosound Theatre cu Dolby Atmos funcționează ca un sistem cu mai multe boxe, toate integrate într-un singur soundbar.

Acest produs, realizat în aluminiu Grigio Corsa, atrage atenția prin curba în formă de chilă. Logo-ul Bang & Olufsen este imprimat serigrafic pe partea superioară din sticlă, în timp ce căluțul Ferrari, gravat cu laser, ia startul de pe aripile de aluminiu.

Beovision Theatre Ferrari Edition

Beovision Theatre Ferrari Edition aduce o experiență completă de sunet și imagine, care oferă puterea unei configurații complexe de sistem home cinema, integrată într-un singur produs, cu sunetul surround Dolby Atmos și un ecran OLED 4K. Este disponibil în variantele de ecran cu diagonalele de 55”, 65” sau chiar 77” pentru o experiență cu adevărat cinematografică.

Produsul este fabricat în întregime din aluminiu, anodizat în culoarea Grigio Corsa, de la lamele până la cadru. Diferitele finisaje texturate ale aluminiului au fost alese pentru a crea umbre și contururi, rezultând un produs expresiv, dar care se poate integra în casă. În spatele lamelelor, inelul de tweeter anodizat în roșu sclipește din umbră, evidențiind măiestria din fiecare element al produselor Bang & Olufsen.

Folosite împreună, Beovision Theatre și Beolab 50 își propun să creeze o experiență senzorială completă.

Bang Olufsen Ferrari
Foto: Bang & Olufsen

Prima colecție Ferrari

Cele trei produse proaspăt dezvăluite completează prima colecție Ferrari lansată anul trecut, care cuprinde boxa de interior Beosound 2, căștile Beoplay H95 și Beoplay EX și boxa portabilă Beosound Explore.

Beosound 2 oferă o experiență audio la 360 de grade, care umple orice încăpere în care este plasată. Design-ul său este flexibil, permițând amplasarea pe podea, masă sau pe raft și poate fi mutată cu ușurință din cameră în cameră. Funcția Active RoomSense și senzorii de proximitate încorporați dublează frumusețea Beosound 2 cu tehnologia sa inteligentă, iar conul de aluminiu de înaltă calitate, care găzduiește difuzorul, completează design-ul și acustica produsului.

Căștile Beoplay H95 oferă un sunet de înaltă clasă, cu ajutorul driverelor personalizate din titan, iar anularea activă a zgomotului îi permite purtătorului să ajusteze sunetul prin simpla rotire a inelului de aluminiu al căștii. Finisate cu piele fină și capabile de 38 de ore de redare non-stop, căștile Beoplay H95 sunt făcute să reziste.

Beosound Explore este o boxă portabilă, perfectă pentru exterior. Cu un rating de rezistență la praf și la apă IP67, Beosound Explore este concepută pentru a fi transportată oriunde. Dotată cu Bluetooth și Fast Pairing, muzica este mereu la un click distanță și durează toată ziua, boxa oferind până la 27 de ore de redare.

Beoplay EX, cele mai puternice căști true wireless de la Bang & Olufsen, sunt doate cu funcția de anulare activă a zgomotului, oferă un sunet premium și vin într-o carcasă de încărcare wireless pentru o redare de până la 20 de ore. Datorită celor șase microfoane și tehnologiei inteligente de formare a fasciculului, căștile Beoplay EX pot fi utilizate atât pentru a prelua apeluri de serviciu, cât și pentru a vă bucura de muzică.

Prețuri demne de bolizii Ferrari

Noua colecție Ferrari poate fi comandată în magazinul Bang & Olufsen Aviației, din Str. Nicolae Caramfil 74A, București. Prețul unei perechi de boxe Beolab 50 Ferrari Edition este de 88.000€, Beosound Theatre Soundbar pleacă de la 17.000€, în timp ce prețurile pentru Beovision Theatre TV, cu stand motorizat de podea și Beoremote One, excluzând ecranul, încep de la 23.500€.

Sursa: Bang & Olufsen

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cosmin Aionita
Cosmin Aionita
Cosmin Aioniță este unul dintre cei mai experimentați jurnaliști din România în domeniul jocurilor video. Pe lângă Go4Games, de-a lungul anilor și-a adus contribuția la revistele XtremPC, LEVEL și Nivelul 2, a colaborat cu Eurogamer România și a co-prezentat unul dintre cele mai longevive ... citește mai mult