Copilot, serviciul de AI al Microsoft, poate gestiona smartphone-urile bazate pe Android

03.07.2024
Copilot, serviciul de AI al Microsoft, poate gestiona smartphone-urile bazate pe Android

Copilot, serviciul de AI disponibil pentru Windows 11, va putea gestiona anumite aspecte legate de smartphone-urile Android direct de pe PC-urile acestora. Pentru a beneficia de aceste funcții, trebuie să aveți un smartphone care să ruleze sistemul de operare Android 14 și telefonul “asociat” cu PC-ul prin intermediul aplicației Phone Link disponibile pe Windows.

Vizitați copilot.microsoft.com pentru a utiliza Copilot direct de pe web sau descărcați aplicația. Din meniul de setări, activați plug-in-ul Phone precum în imaginea de mai jos. Stabilirea unei conexiuni funcționale între Copilot și telefon poate dura aproximativ un minut.

Copilot Android
Foto: GSMArena

Odată parcurși toți acești pași pregătitori, Copilot va putea fi folosit pentru a găsi informații despre contactele din telefonul Android sau din mesajele SMS, va putea sumariza mesajele text, va putea scrie și trimite mesaje SMS, va putea seta alarme pe telefon etc.

Copilot Android
Foto: GSMArena

Sursa: GSMArena.com

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cosmin Aionita
Cosmin Aionita
Cosmin Aioniță este unul dintre cei mai experimentați jurnaliști din România în domeniul jocurilor video. Pe lângă Go4Games, de-a lungul anilor și-a adus contribuția la revistele XtremPC, LEVEL și Nivelul 2, a colaborat cu Eurogamer România și a co-prezentat unul dintre cele mai longevive ... citește mai mult