Ce televiziuni transmit Jocurile Olimpice Paris 2024? Urmărește-i gratuit pe sportivii români

29.07.2024
Ce televiziuni transmit Jocurile Olimpice Paris 2024? Urmărește-i gratuit pe sportivii români

Jocurile Olimpice Paris 2024 sunt aici și entuziasmul este la cote maxime. Pentru fanii sportului din România, urmărirea competițiilor de la acest eveniment prestigios este un must. Dar unde și cum poți urmări Jocurile Olimpice în România? Iată câteva opțiuni disponibile atât pe televiziune, cât și pe platformele de streaming.

Ce televiziuni transmit Olimpiada

TVR va difuza Jocurile Olimpice pe TVR Sport, TVR 1, TVR 2 și TVR Moldova. Aceste canale vor acoperi o gamă variată de competiții, oferind transmisiuni live ale celor mai importante momente ale evenimentului.

Pe Eurosport 1 îi veți putea vedea pe sportivii din alte țări în acțiune, pe când Eurosport 2 va transmite probele sportivilor români. Dacă nu puteți urmări competiția la televizor, Eurosport Player este o opțiune excelentă pentru cei care preferă streaming-ul online. Disponibilă pe bază de abonament, opțiunea oferă acces la transmisiuni live, reluări și momente importante din Jocurile Olimpice. TVR Plus, platforma de streaming a Televiziunii Române, va difuza competițiile live și înregistrate. Aceasta este o opțiune convenabilă pentru cei care doresc să urmărească evenimentele preferate oriunde s-ar afla.

Datorită parteneriatului cu Eurosport, platforma Discovery+ va oferi și ea acces la Jocurile Olimpice. Abonații vor avea posibilitatea să urmărească o varietate de sporturi și competiții în direct. O altă opțiune de luat în considerare este platforma Max (fosta HBO Max). Utilizatorii tuturor abonamentelor de bază vor avea acces la transmisiunile live ale Jocurilor Olimpice, reluări ale celor mai importante competiții, precum și la conținutul on-demand.

Cum poți urmări gratuit Jocurile Olimpice 2024

Pentru o acoperire suplimentară, canalul oficial de YouTube al Jocurilor Olimpice va difuza unele evenimente și momente importante. Este o resursă gratuită și accesibilă pentru fanii din întreaga lume. Deși destinat pieței din SUA, platforma Peacock de la NBC oferă o acoperire extinsă a Jocurilor Olimpice. Cu ajutorul unui VPN, poți accesa acest conținut și din România, beneficiind de transmisiuni live și materiale exclusive.

Programul fiecărei zile în ce-i privește pe sportivii români poate fi accesat fie pe site-urile TVR și Eurosport, pe contul de Instagram olympicromania sau pe site-uri ca cinemagia.ro.

În acest an, România este reprezentată de 106 sportivi la Jocurile Olimpice din Paris. Ei vor participa în următoarele probe: tenis, tenis de masă, gimnastică ritmică, gimnastică artistică, înot, scrimă, atletism, tir cu arcul, canotaj, kaiac-canoe, box, haltere, polo, judo, yachting, lupte, triatlon, ciclism și lupte.

Update: Câte medalii a obținut România

Anul acesta, sportivii români au câștigat 9 medalii: 3 de aur, 4 de argint și 2 de bronz. Astfel, țara noastră se situează pe locul 23 din 206.

Medaliile de aur au fost obținute de David Popovici la înot, Marian Enache și Andrei Cornea la canotaj, Amalia Bereș, Adriana Adam, Roxana Anghel, Ancuța Bodnar, Maria Lehaci, Simona Radiș, Maria Rusu, Victoria Petreanu și Ioana Vrînceanu, tot la canotaj. Argintul a fost câștigat de Simona Radiș și Ancuța Bodnar (dublu vâsle), Ioana Vrînceanu și Roxana Anghel (dublu rame), Gianina van Groningen și Ionela Cozmiuc (dublu vâsle categoria ușoară) și Mihaela Cambei (haltere).

Cele 2 medalii de bronz au fost câștigate de David Popovici și Ana Bărbosu.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult