Lucrând în colaborare cu Audi, LG a prezentat la CES 2015 prototipul unui smartwacth de lux, pe care rulează platforma software Web OS. Oferit într-o carcasă din oţel inoxidabil atent finisată, dispozitivul prezintă o interfaţă în stilul telefoanelor LG, în care putem găsi aplicaţii pentru mesagerie, calendar, muzică, programul LG Health W şi meniu de apelare pentru funcţia de telefonie.
Ceasul inteligent Smartwatch 3 de la Sony a fost primul produs al japonezilor care a folosit platforma Android Wear. Dacă brăţara şi carcasa din material plastic a modelului original nu v-au atras, Smartwatch 3 va fi disponibil într-o versiune integral metalică mai atrăgătoare din punct de vedere estetic.
Producător celebru de echipamente electronice pentru sportivi sau pentru amatorii de activităţi în aer liber, Garmin a lansat trei noi modele smartwatch.
Garmin Vivoactive oferă un ecran tactil color cu rezoluţie de 205 x 148 pixeli, carcasă rezistentă la apă fabricată din material plastic, conectivitate Bluetooth 4.0, un modul GPS/GLONASS şi un senzor extern pentru puls care trebuie achiziţionat separat.
Garmin Fenix 3 este o versiune îmbunătăţită tehnologic şi estetic, acesta oferind o carcasă fabricată din oţel rezistentă la şocuri şi apă şi un ecran rotund de 1,2” protejat de un strat din sticlă minerală sau safir.
Garmin Epix promite 16 săptămâni de autonomie într-un regim standard de utilizare, 50 de ore de înregistrare UltraTrac şi 24 de ore de conectivitate GPS.
Compatibil cu Android şi iOS deopotrivă, Onetouch Watch rivalizează atât dispozitive cu Android Wear, cât şi accesoriul Watch oferit de Apple.
Diferenţele faţă de alte ceasuri inteligente de pe piaţă nu se opresc aici. Interfaţa nu este controlată cu ajutorul unui gesturilor de glisare, ci cu ajutorul suprafeţei din partea de jos a ecranului. De asemenea, Alcatel susţine că autonomia ceasului va fi de „cel puţin” două zile la o singură încărcare, lucru care se face printr-o mufă USB clasică, ascunsă în curea.