Cum să vezi gratis meciul România – Slovacia online? Urmărește gratuit Euro 2024

25.06.2024
Cum să vezi gratis meciul România - Slovacia online? Urmărește gratuit Euro 2024
Sursa Foto: ProSport

Campionatul European de Fotbal este evenimentul sportiv al momentului, iar suporterii români așteaptă cu sufletele la gură meciul decisiv dintre România și Slovacia.

Dacă ești fan al fotbalului și susții echipa națională de fotbal a României, nu poți rata următorul meci, care va avea loc mâine, 26 iunie, la ora 19:00, ora României. Tricolorii au obținut o victorie remarcabilă în meciul cu Ucraina, câștigând acea etapă cu un scor de 3 – 0, dar au fost înfrânți cu 2 – 0 în meciul cu Belgia, care a avut loc sâmbăta trecută.

Rezultatul următorului meci va decide soarta naționalei de fotbal a României în Campionatul European de Fotbal, iar tensiunea este cu atât mai mare dată fiind situația strânsă în grupa din care România face parte.

La fel ca până acum, următorul meci al României va fi transmis în direct pe Pro TV. Dar ce faci dacă nu ai acces la un televizor sau ești plecat de acasă, dar vrei să vezi neapărat meciul România – Slovacia? Am găsit câteva variante prin care meciurile de la Euro 2024 pot fi urmărite gratuit, este nevoie doar de o conexiune la internet.

Platformele pe care poți vedea gratis meciul România – Slovacia

Dacă folosiți un VPN, puteți accesa servicii din străinătate precum ORF sau ServusTV din Austria, RAI din Italia sau ITVX din Marea Britanie. Folosind un astfel de software, puteți să vă „mutați” virtual conexiunea în țara respectivă pentru a viziona meciurile. Astfel, dacă folosiți un serviciu de VPN puteți urmări online meciurile de la Euro 2024, inclusiv cel dintre România și Slovacia, care se va disputa mâine, 26 iunie, începând cu ora 19:00.

De asemenea, există anumite platforme de streaming care oferă transmisiuni live cu diferite evenimente sportive, inclusiv cu Campionatul European de Fotbal 2024. Nu încurajăm folosirea acestora dată fiind natura lor „gri”, dar dacă nu aveți o altă variantă și vreți să vedeți meciul naționalei de fotbal, puteți folosi servicii precum StreamEast, BingSport sau alte asemenea, care transmit diferite competiții sportive.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre cele ... citește mai mult