GTA VI a fost reprogramat. Când va fi lansat jocul

17.05.2024
GTA VI a fost reprogramat. Când va fi lansat jocul
Foto: Rockstar Games

Prin intermediul celui mai recent raport financiar al companiei, publisher-ul Take-Two Interactive a dezvăluit o perioadă mai exactă pentru lansarea mult-așteptatului Grand Theft Auto VI. Anunțat la finele anului trecut, GTA VI era programat inițial pentru anul 2025, fără a fi comunicată o perioadă exactă de lansare. Ei bine, acest nou raport financiar al companiei care deține Rockstar Games vine cu noi detalii în acest sens: GTA VI ar urma să fie lansat în toamna anului 2025, în versiuni pentru PlayStation 5 și Xbox Series X|S.

Conform proiecțiilor noastre, fereastra de lansare pentru pentru Grand Theft Auto VI, anunțată inițial drept anul calendaristic 2025, se va restrânge la toamna anului 2025.

Suntem foarte încrezători că Rockstar Games va oferi o experiență de divertisment fără egal, iar așteptările noastre în legătura cu impactul comercial al acestui joc continuă să crească. Privind spre viitor, credem că a noastră companie este pe cale să atingă noi niveluri de succes și ne așteptăm să livrăm creșteri succesive ale vânzărilor nete pentru anii fiscali 2025, 2026 și 2027.

– Strauss Zelnick, CEO Take-Two Interactive

Citește articolul complet pe Go4Games.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cosmin Aionita
Cosmin Aionita
Cosmin Aioniță este unul dintre cei mai experimentați jurnaliști din România în domeniul jocurilor video. Pe lângă Go4Games, de-a lungul anilor și-a adus contribuția la revistele XtremPC, LEVEL și Nivelul 2, a colaborat cu Eurogamer România și a co-prezentat unul dintre cele mai longevive ... citește mai mult