Microsoft a lansat trei noi versiuni pentru Xbox Series X|S cu până la 2TB de stocare

22.08.2024
Microsoft a lansat trei noi versiuni pentru Xbox Series X|S cu până la 2TB de stocare

Microsoft anunță noi versiuni pentru gama sa de console Xbox. Actualizările pentru Xbox Series X|S nu vor aduse și creșteri ale prețurilor.

Pe lângă dezvăluirea noilor jocuri pentru Xbox la expoziția Gamescon, Microsoft a introdus și trei versiuni noi pentru consolele Xbox Series X|S. În ceea ce privește performanța, aceste noi variante nu diferă, comparativ cu predecesorii, în schimb sunt disponibile cu mai mult spațiu de stocare.

Jucătorii vor putea precomanda Xbox Series S – 1TB în Robot White, Xbox Series X – 1TB Digital Edition în Robot White și Xbox Series X – 2TB Galaxy Black Special Edition. Cele trei noi opțiuni de consolă Xbox Series X|S, anunțate la începutul acestui an la Xbox Games Showcase 2024, vor fi lansate pe 15 octombrie, iar anumite piețe le vor primi începând cu 29 octombrie.

Noile versiuni de Xbox oferă mai multă capacitate de stocare

Noile console vor fi disponibile în toate regiunile și piețele actuale acceptate de hardware Xbox, inclusiv Australia, Austria, Belgia, Canada, China, Columbia, Cehia, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Hong Kong, Ungaria, Irlanda, Italia, Japonia, Mexic, Țările de Jos, Noua Zeelandă, Norvegia, Polonia, Portugalia, Slovacia, Spania, Suedia, Elveția, Taiwan, Regatul Unit și Statele Unite, cu excepția Argentina, Brazilia, Chile, India, Israel, Coreea, Arabia Saudită, Singapore, Africa de Sud, Turcia și Emiratele Arabe Unite.

Prețul de lansare pentru Xbox Series X cu 2TB de stocare va fi de 599 de dolari, cu 100 de dolari mai mult decât consola originală, care va rămâne pe piață. Noua consolă va fi disponibilă într-o nouă nuanță, intitulată Galaxy Black și folosește o unitate Blu-ray Ultra HD.

Dacă totuși vreți ceva mai accesibil, dar nu vreți să pierdeți din performanțe, atunci vă puteți orienta către Xbox Series X în varianta de 1TB, care costă 449 de dolari. În cele din urmă, ultima nouă consolă anunțată este Xbox Series S de 1TB. Aceasta va costa 349 de dolari când va ajunge pe piață în toamna acestui an. Consola nu are o unitate optică și dispune de același target de performanță de 1440p 60 FPS, exact ca originalul Series X.

VIDEO

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre cele ... citește mai mult