Microsoft lansează noi modele de console Xbox

10.06.2024
Microsoft lansează noi modele de console Xbox
Foto: Microsoft

După numeroase zvonuri conform cărora compania urma să abandoneze această piață, Microsoft s-a folosit de evenimentul Xbox Games Showcase 2024 pentru a dezminți aceste informații și pentru a lansa câteva modele noi de console Xbox.

Este vorba despre actualizări ale familiei Microsoft Xbox Series deja existente, sub forma a trei modele noi de console: Xbox Series S – 1TB în culoarea „Robot White”, Xbox Series X – 1TB Digital Edition si Xbox Series X – 2TB Galaxy Black Special Edition, cu prețuri care vor varia între 349,99€ și 649,99€.

Precomenzile pentru toate cele trei noi modele de console Xbox Series ar trebui să fie disponibile în curând, lansarea acestora fiind programată pentru sezonul sărbătorilor de iarnă din acest an.

Citește articolul complet pe Go4Games.ro

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cosmin Aionita
Cosmin Aionita
Cosmin Aioniță este unul dintre cei mai experimentați jurnaliști din România în domeniul jocurilor video. Pe lângă Go4Games, de-a lungul anilor și-a adus contribuția la revistele XtremPC, LEVEL și Nivelul 2, a colaborat cu Eurogamer România și a co-prezentat unul dintre cele mai longevive ... citește mai mult