Sony va lansa controller-ul Astro Bot Limited Edition DualSense pentru PS5

30.07.2024
Sony va lansa controller-ul Astro Bot Limited Edition DualSense pentru PS5
Foto: Sony Interactive Entertainment

Unul dintre cele mai așteptate jocuri ale toamnei lui 2024 este Astro Bot, primul joc full-length de tip platformer în care simpaticul roboțel își va face apariția pe PlayStation 5.

Acum, pentru a acompania lansarea jocului – programată pentru 6 septembrie 2024 –, Sony Interactive Entertainment a anunțat și disponibilitatea unei ediții speciale a controller-ului DualSense pentru PS5: Astro Bot Limited Edition.

Cu un design inspirat de aventura lui Astro Bot de pe PS5, design-ul acestei ediții speciale include accente de culoare albastră pe mânerele și butoanele controller-ului, striații cu un aspect SF, vizibile pe porțiunile albe inferioare ale controller-ului, precum și doi ochi „jucăuși” de roboțel imprimați pe touch pad.

Controller-ul DualSense Astro Bot Limited Edition va fi lansat concomitent cu jocul Astro Bot pentru PlayStation 5, pe 6 septembrie 2024, și va fi disponibil în cantități limitate la un preț echivalent cu 79,99€. Precomenzile vor fi deschise începând cu 9 august 2024.

Colegii de la Go4Games au beneficiat de o sesiune exclusivă de hands-on cu jocul Astro Bot, primele impresii despre titlul exclusiv pentru PS5 fiind disponibile aici.

Astro Bot deschide sezonul de toamnă

Asocierea dintre jocul Astro Bot și această ediție specială de controller este cât se poate de potrivită, viitoarea aventură a roboțelului de pe PS5 oferind suport complet pentru caracteristicile avansate ale controller-ului DualSense, cum ar fi motion control, triggerele rezistive sau feedback-ul haptic.

Astro Bot DualSense
Foto: Sony Interactive Entertainment

Mai mult, în joc, roboțelul Astro Bot are la dispoziție propria sa navă spațială – DualSpeeder-ul –, cu un design direct inspirat de DualSense, a cărei manevrare se realizează cu ajutorul senzorilor de mișcare incluși în controller-ul pentru PS5.

Noul joc Astro Bot promite să fie cea mai vastă aventură a roboțelului Astro de până acum. Acesta va călători în șase galaxii, însumând peste 80 de niveluri, în căutarea echipajului său pierdut. Pe parcurs, Astro va avea la dispoziție peste 15 abilități noi, utile împotriva celor peste 70 de tipuri de inamici, printre care și boși imenși ce-l vor aștepta la sfârșitul fiecărei galaxii.

Astro Bot își va face apariția pe 6 septembrie 2024, în exclusivitate pentru PlayStation 5.

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cosmin Aionita
Cosmin Aionita
Cosmin Aioniță este unul dintre cei mai experimentați jurnaliști din România în domeniul jocurilor video. Pe lângă Go4Games, de-a lungul anilor și-a adus contribuția la revistele XtremPC, LEVEL și Nivelul 2, a colaborat cu Eurogamer România și a co-prezentat unul dintre cele mai longevive ... citește mai mult