Laptopul de gaming REDMAGIC Titan 16 Pro ajunge în Europa pe 22 august. Procesor Intel Core din generația a 14-a și alte specificații

20.08.2024
Laptopul de gaming REDMAGIC Titan 16 Pro ajunge în Europa pe 22 august. Procesor Intel Core din generația a 14-a și alte specificații
Sursa foto: REDMAGIC

REDMAGIC a lansat recent noul său laptop de gaming, Titan 16 Pro, pe piața din Europa sub denumirea Eclipse. După ce a fost introdus pe piața chineză la începutul lunii iulie, acest laptop puternic a ajuns și pe piețele internaționale. Modelul va fi disponibil începând cu 29 august pe site-ul oficial al brand-ului.

Prețul de lansare este de 1.759 de euro. Între 22 și 29 august, în Europa, compania oferă o promoție limitată, permițând clienților să facă un depozit de aproximativ 90 de euro pentru a rezerva un dispozitiv din primul lot. Aceștia se vor putea bucura și de accesorii gratuite în valoare de până la 179 de euro.

Cum arată noul laptop de gaming

Dispozitivul are un corp complet metalic realizat dintr-un aliaj de aluminiu de calitate aviatică. Touchpad-ul este din sticlă AG. Eclipse oferă opțiuni extinse de conectivitate: un port Thunderbolt 4, suport pentru Wi-Fi 6E, USB-A 3.2 Gen2, RJ45 Ethernet și HDMI 2.1.

Sursa foto: REDMAGIC

Laptopul este echipat cu aplicația Goper și software-ul REDMAGIC Game Space. Cele două permit utilizatorilor să ajusteze setările de performanță pentru a obține o experiență de gaming personalizată. Pentru a asigura o autentificare rapidă și sigură, există o cameră IR cu suport pentru Windows Hello.

Specificații de top pentru REDMAGIC Titan 16 Pro Eclipse

Noul laptop se remarcă prin specificațiile sale impresionante, care îl fac ideal pentru gaming-ul de înaltă performanță. Are un ecran WQXGA de 16 inci cu o rezoluție de 2560 x 1600 de pixeli, o rată de refresh de 240 Hz și o luminozitate maximă de 500 de niți.

Cu acoperire 100% a spectrului de culori DCI-P3 și un timp de răspuns de doar 3ms, acest laptop este echipat pentru a oferi imagini fluide și precise. Suportul G-Sync va însemna zero tearing.

Procesorul este un Intel Core i9-14900HX din generația a 14-a și există și un GPU NVIDIA RTX 4060, oferind o putere combinată de 195W. Memoria RAM de 16GB DDR5 poate fi extinsă până la 32GB. Spațiul de stocare: 1TB pe SSD PCIe 4.0×4. Acesta se va traduce printr-un spațiu generos pentru jocuri și aplicații, dar și performanțe rapide.

Sursa foto: REDMAGIC

Pentru a preveni supraîncălzirea, laptopul are un sistem de răcire avansat. Adică șapte conducte de căldură, trei ventilatoare și un design cu metal lichid.

Disponibil din 29 august 2024, REDMAGIC Titan 16 Pro Eclipse promite să fie alegerea ideală pentru cei pasionați de jocuri și performanță.

Sursa: FoneArena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult