Red Magic pregătește lansarea primului său laptop de gaming. Ce specificații va oferi acesta?

28.06.2024
Red Magic pregătește lansarea primului său laptop de gaming. Ce specificații va oferi acesta?

Red Magic urmează să lanseze primul său laptop de gaming. Producătorul a publicat deja primele imagini cu designul noului dispozitiv.

Red Magic a dezvăluit primele randări oficiale ale primului lor laptop de gaming pe Weibo, potrivit GizmoChina. Noul laptop de gaming are un design modern, specificații promițătoare și pune accent pe funcționalitate.

Compania spune că laptopul este realizat din aluminiu seria 6, folosit în aviație, care promite o structură ușoară, dar și durabilă. Putem observa o suită cuprinzătoare de porturi, lucru ce va fi apreciat de gamerii de pretutindeni. În partea din spate a șasiului a fost montată o selecție de porturi USB-A, USB-C, HDMI și un port ethernet. De asemenea, pe partea stângă mai găsim un USB-A și un cititor de carduri SD.

Ce specificații va avea primul laptop de gaming de la Red Magic?

Chiar dacă nu au fost comunicate toate detaliile, configurațiile confirmate indică faptul că avem de-a face cu un laptop puternic. Un procesor Intel Core i9-14900HX de a 14-a generație ar trebui să facă față cu ușurință celor mai noi jocuri sau la multitasking-ul din viața de zi cu zi. Placa video Nvidia RTX 4070 cu 16 GB de memorie GDDR6 ar trebui să fie suficientă pentru jocuri la setări înalte în rezoluție de cel puțin 1080p.

Ecranul de 16 inch cu rezoluție 2.5K și raport 16:10 va fi apreciat atât de gameri, cât și de profesioniști. Acoperirea 100% a gamei de culori DCI-P3 asigură imagini vii și precise în culori, importante atât pentru jocuri, cât și pentru editare grafică.

Laptopul de gaming al celor de la Red Magic va fi disponibil în două nuanțe – negru și alb. De asemenea, tastatura va avea iluminare RGB pentru un plus de personalizare. Primul laptop de gaming de la Red Magic va debuta oficial în data de 3 iulie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre cele ... citește mai mult