Philips lansează Evnia 27M2C5200W, un nou monitor de gaming rapid

19.07.2024
Philips lansează Evnia 27M2C5200W, un nou monitor de gaming rapid
Foto: MMD

MMD, companie specializată în producția de display-uri și partener licențiat pentru comercializarea monitoarelor Philips, lansează modelul Evnia 27M2C5200W. Monitorul oferă toate caracteristicile necesare de care gamerii au nevoie pentru a se bucura de orice sesiune de joc. Cu un ecran curbat generos, un panou Fast VA cu o rată de refresh de 280 Hz și un timp de răspuns MPRT rapid de 0,3 ms, acest monitor se recomandă drept “noul aliat al oricărui gamer”.

Philips Evnia 27M2C5200W este visul oricărui gamer. Ecranul său generos, curbat, te atrage în joc, iar rata sa de refresh ultra rapidă, lag-ul de intrare redus și timpul de răspuns MPRT de 0,3 ms oferă o experiență de joc care îți va tăia cu siguranță răsuflarea.

– César Acosta, Regional Product Manager pentru monitoarele de gaming AOC și Philips EVNIA

Philips Evnia 27M2C5200W
Foto: MMD

Super viteză, imagini și confort optim

Proiectat special pentru gaming-ul de mare viteză, Philips Evnia 27M2C5200W este echipat cu o serie de caracteristici care permit utilizatorilor să experimenteze fiecare joc la adevăratul său potențial. Panoul monitorului este de patru ori mai rapid decât un panou VA convențional, oferind imagini clare chiar și la cele mai mari viteze, în timp ce răspunsul rapid MPRT de 0,3 ms oferă un gameplay fluent, lipsit de efectul de motion blur. De asemenea, rata de refresh de 280 Hz asigură faptul că până și cele mai rapide secvențe sunt afișate cu acuratețe, în timp ce input lag-ul redus permite execuția instantanee a comenzilor venite de la tastatură sau mouse. Modul SmartImage adaugă o varietate de opțiuni care adaptează imaginea afișată la tipul de joc rulat, iar funcția Smart Crosshair sporește acuratețea de țintire prin afișarea unui reticul pe ecran.

Ecranul curbat de 27” are o rezoluție Full HD cu un aspect 16:9, iar suportul pentru HDR10 sporește și mai mult performanța vizuală, oferind o luminozitate mai mare, un contrast mai bun și culori mai vii, pentru experimentarea jocurilor, vizionării de filme sau editării fotografiilor.

Philips Evnia 27M2C5200W
Foto: MMD

Niciun jucător nu joacă doar o rundă, motiv pentru care Philips Evnia 27M2C5200W include mai multe caracteristici care asigură un confort optim în orice moment. Monitorul dispune de posibilitatea de a fi înclinat, pivotat și reglat pe înălțime în funcție de preferințele utilizatorului, asigurând astfel un confort sporit al utilizatorului. Modul LowBlue și setările Flicker-free contribuie la o vizionare mai confortabilă prin reducerea emisiilor de lumină albastră și a efectului de tip flicker.

Mai mult, Philips Evnia 27M2C5200W este ambalat în material 100% reciclabil, iar carcasa sa nu prezintă mercur sau PVC/BFR și respectă mai multe standarde energetice și de mediu, inclusiv RoHS, CB, TUV/ISO9241-307, CE Mark și FCC.

Preț și disponibilitate

Philips Evnia 27M2C5200W va fi disponibil începând cu luna august 2024 la prețul recomandat de 1138 lei.

Philips Evnia 27M2C5200W
Foto: MMD

Sursa: MMD

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cosmin Aionita
Cosmin Aionita
Cosmin Aioniță este unul dintre cei mai experimentați jurnaliști din România în domeniul jocurilor video. Pe lângă Go4Games, de-a lungul anilor și-a adus contribuția la revistele XtremPC, LEVEL și Nivelul 2, a colaborat cu Eurogamer România și a co-prezentat unul dintre cele mai longevive ... citește mai mult