Philips propune un monitor de gaming premium: Evnia 49M2C8900L

17.05.2024
Philips propune un monitor de gaming premium: Evnia 49M2C8900L
Foto: Philips Monitors

Evnia, brand-ul de gaming al Philips Monitors, a prezentat cel mai recent model din seria 8000, vârful de gamă al ofertei sale: Philips Evnia 49M2C8900L. Noul monitor dispune de specificații hardware de ultimă oră, precum un panou QD OLED, un ecran SuperWide cu aspect ratio de 32:9, diagonala de 48,9 inci, rezoluție 5120×1440, iluminare Ambiglow și DTS Sound. Acest monitor este conceput pentru toate tipurile de jocuri, însă capacitățile sale vizuale sunt cele care îl fac să iasă în evidență.

Luminos și imersiv

O caracteristică distinctivă a monitorului este panoul QD OLED. Cu o calitate a imaginii certificată HDR True Black 400 și cu un nivel ClearMR 8000 certificat VESA, imaginile afișate de acest monitor sunt pline de culoare și lipsite de neclarități. Pe lângă certificarea sa, panoul QD OLED oferă o experiență de utilizare imersivă grație curburii de 1800R a monitorului.

Datorită ecranului SuperWide 32:9, fiecare sesiune de joc devine și mai captivantă. Ecranul de mari dimensiuni poate înlocui de exemplu un aranjament cu două monitoare QHD 16:9 alăturate și permite jucătorilor o persectivă de ansamblu mai largă.

Philips Evnia 49M2C8900L
Foto: Philips Monitors

Dezvoltat pentru viteză

Philips Evnia 49M2C8900L poate atinge o rată de refresh de până la 144 Hz în timpul jocurilor. Această capacitate permite jucătorilor să atingă țintele mai repede, păstrând claritatea imaginilor. Pentru o îmbunătățire suplimentară a imaginii, noul monitor este echipat cu tehnologia SmartImage Game, care facilitează și mai mult redarea și vizualizarea acțiunii în timpul jocului.

Sunet pe măsură

O altă caracteristică adăugată special pentru a amplifica experiența în timpul jocului este funcția DTS Sound. În combinație cu rama curbată a monitorului și iluminarea Ambiglow, funcția DTS Sound învăluie jucătorul, îmbunătățind sunetul și creând un ambient care îl face să se simtă ca și cum ar face parte din joc. Mai mult, puterea totală a difuzoarelor încorporate însumează 30W.

Design premiat, adaptat utilizării zilnice

În arsenalul de funcții dedicate utilizării zilnice ale modelului 49M2C8900L se află și comutatorul KVM MultiClient integrat, modul Low Blue Mode și suportul reglabil pe înălțime.

Conceput pentru flexibilitate maximă, monitorul permite o postură ergonomică și protejează ochii împotriva perioadelor lungi de expunere la lumina albastră.

Philips Evnia 49M2C8900L
Foto: Philips Monitors

Câștigător al premiilor reddot 2023 și iF Design Award 2023, design-ul monitorului este realizat special pentru a excela în timpul jocurilor datorită performanței tehnice oferite.

Preț și disponibilitate

Philips Evnia 49M2C8900L va fi disponibil începând cu luna iunie 2024 la prețul recomandat de 4975 lei.

Sursa: Philips Monitors

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cosmin Aionita
Cosmin Aionita
Cosmin Aioniță este unul dintre cei mai experimentați jurnaliști din România în domeniul jocurilor video. Pe lângă Go4Games, de-a lungul anilor și-a adus contribuția la revistele XtremPC, LEVEL și Nivelul 2, a colaborat cu Eurogamer România și a co-prezentat unul dintre cele mai longevive ... citește mai mult