Spotify va oferi un nou abonament. Cât costă și ce beneficii oferă

24.07.2024
Spotify va oferi un nou abonament. Cât costă și ce beneficii oferă

Luna trecută, Spotify a pus la dispoziția utilizatorilor americani un abonament Basic de 10,99 de dolari fără reclame în timp ce ascultă melodiile preferate. Zvonuri despre o variantă mai scumpă au tot circulat de-a lungul timpului, dar nu s-a concretizat nimic. CEO-ul aplicației a anunțat recent schimbări de plan.

Prețul abonamentului Spotify Deluxe

Daniel Ek, mintea din spatele popularei platforme de streaming muzical, are vești noi pe această temă. Conform acestuia, până la urmă va exista un abonament Deluxe pentru utilizatorii Spotify. Acesta ar costa în jur de 17-18 dolari, cu aproximativ 5 dolari mai mult decât cel premium.

Spotify are în plan să ajungă la 251 de milioane de abonați premium până la sfârșitul anului. De asemenea, se așteaptă la venituri totale de 4 miliarde de euro. Numărul de utilizatori activi lunar ai platformei se ridică, în prezent, la 626 de milioane.

Ce beneficii va avea noul plan

Ek a mai anunțat că Deluxe este încă într-o fază incipientă, dar că va oferi multe beneficii. Printre acestea, controale îmbunătățite și audio de calitate superioară. Amazon Music și Apple Music oferă deja abonamente standard care costă în jur de 11 dolari și utilizatorii se bucură de calitate audio excelentă.

Autentificare în doi pași

Cât despre alte schimbări, Spotify a început implementarea serviciului de autentificare cu doi factori. Pentru a putea folosi platforma, utilizatorul trebuie să introducă un cod trimis la adresa de email folosită la înregistrarea pe Spotify. Nu toată lumea a fost încântată de noul serviciu.

Motivul? Funcția 2FA este implementată treptat, astfel că doar unii utilizatori primesc opțiunea de a folosi codul pentru autentificare. De asemenea, codurile nu sunt cerute chiar de fiecare dată când utilizatorul se conectează la contul său. Suportul pentru 2FA a existat, până recent, doar pentru artiștii care folosesc Spotify.

Sursa: neowin

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult