YouTube Music: Design îmbunătățit pentru canalele oficiale de artist

24.07.2024
YouTube Music: Design îmbunătățit pentru canalele oficiale de artist
MobileSyrup

YouTube Music fac până la urmă mișcarea așteptată de mulți utilizatori. În ce constă schimbarea și ce aduce ea? Avem detaliile mai jos.

Canalele oficiale de artist de pe YouTube Music primesc în sfârșit un look nou. Design-ul va fi implementat atât pe dispozitivele cu iOS, cât și pe cele care rulează Android. Mutarea vine după recentele update-uri pentru opțiunea Sound Search și Mark as played pentru podcast-uri. Merită menționat și detaliul următor: actualizarea este de tip server-side.

Odată cu design-ul îmbunătățit, numele artistului apare acum pe partea stângă a ecranului. Tot acolo putem observa numărul de abonați al acestuia, precum și un buton în formă de pastilă pentru Subscribe.

YouTube Music: Aspect aerisit și modern

Pe partea dreaptă există următoarele opțiuni obișnuite: Radio (fără denumirea propriu-zisă, doar iconița cea veche) și Shuffle. Forma acestor două butoane este rotundă, pentru o atingere mai intuitivă. Butonul Play este încă în teste, conform YouTube Music. Latest Release și Top Songs arată la fel și nu au fost mutate în altă parte. Opțiunea More din centru-dreapta nu a suferit modificări, nici Home, Samples, Explore și Library.

Noile modificări vizuale cu care vine YouTube Music oferă un aspect compact, curat și modern platformei care se potrivește la perfecție cu playlist-urile și paginile cu albume. Design-ul paginilor pentru cântăreți n-a mai trecut prin schimbări de cinci ani. Update-ul este mai mult decât binevenit, în special când vorbim despre ecranele mici ale telefoanelor unde butoanele mai mari fac mai mult rău decât bine.

Sursa: Phone Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult