Ofertele săptămânii la LIDL. Prețuri atractive la toată gama de scule Parkside

22.07.2024
Ofertele săptămânii la LIDL. Prețuri atractive la toată gama de scule Parkside

Săptămâna începe cu vești bune pentru profesioniști sau meseriași amatori, care vor să își completeze trusa cu scule. Lidl are la ofertă o gamă întreagă de produse Parkside.

Lidl anunță noi oferte atractive la uneltele din gama Parkside, atât de populare printre clienți. Pentru că toată lumea caută cele mai bune oferte pentru aceste unelte foarte populare, am selectat câteva produse ce vor fi disponibile în această săptămână la Lild.

Am ales cele mai interesante trei produse din catalogul Lidl disponibil săptămâna aceasta, unelte care vă vor face viața mai ușoară, mai ales dacă plănuiți să dați startul renovărilor.

Șlefuitor multifuncțional

Primul dintre cele trei este șlefuitorul multifuncțional Parkside, unealta perfectă pentru șlefuirea lemnului, metalului și a lacului. Șlefuitorul multifuncțional cu excentric poate fi folosit pentru finisarea suprafețelor din lemn, metal și nu numai, iar înlocuirea hârtiei de șlefuire se face foarte ușor. Unealta nu funcționează pe baterii, ci se alimentează direct de la priză, iar prețul este de 139 de lei.

Rindea electrică

Dacă aveți nevoie să lucrați cu lemn, atunci rindeaua electrică vă va fi un aliat de nădejde. Aceasta dispune de un cuțit din metal dur, 3 caneluri în V cu adâncimi diferite, mâner de ghidare cu reglarea adâncimii de așchiere și sabot care se deschide automat.

Astfel, dacă doriți să confecționați diferite articole din lemn, cum ar fi elemente de mobilă, sau poate vreți să vă faceți un nou foișor, rindeaua electrică vă fi foarte utilă. Aceasta poate fi găsită la Lidl pentru prețul de 179 de lei.

Mașina de înșurubat și găurit

Nu în ultimul rând, mașina de înșurubat și găurit Parkside revine în oferta Lidl, fiind unul dintre cele mai populare produse din această gamă. Ajutorul ideal când vine vorba de asamblarea mobilei sau pentru montarea diferitelor lucruri prin casă costă doar 119 lei.

Toate aceste produse vor putea fi găsite la Lidl în perioada 22.07 – 28.07.2024. Pentru a vă face o mai bună ideea asupra prețurilor și produselor pe care doriți să le achiziționați, noi vă recomandăm întotdeauna să verificați atent ofertele din mai multe magazine.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre cele ... citește mai mult