Sculele Parkside perfecte pentru renovări sunt în ofertă la Kaufland

14.06.2024
Sculele Parkside perfecte pentru renovări sunt în ofertă la Kaufland

Începând cu săptămâna aceasta, Kaufland are o ofertă ce include numeroase scule de la Parkside. Uneltele sunt ideale pentru cei ce vor să dea startul renovărilor și nu ar trebui să lipsească din dotarea niciunui meseriaș.

În perioada 12-18 iunie 2024, Kaufland are o gamă cuprinzătoare de unelte numai bune pentru renovarea locuinței. Primul produs selectat din catalogul Kaufland este mașina de găurit Parkside, a cărui preț a fost redus cu 42%. Acum, aceasta este disponibilă la Kaufland pentru prețul de 149 de lei, redusă de la 259 de lei.

Cu o putere maximă de 750W și un cuplu de strângere de 10 Nm, este o unealtă ideală pentru a da găuri în pereții duri, fiind capabilă de până la 48.000 de percuții pe minut.

Polizor unghiular la doar 89 de lei

Cel de-al doilea produs este polizorul unghiular Parkside, care poate fi cumpărat până pe 18 iunie cu doar 89,99 de lei. Puterea maximă a acestui polizor este de 750 W și pot fi montate discuri de până la 115 mm în diametru. Astfel, poate fi o unealtă versatilă pentru tăiat sau șlefuit diferite suprafețe, fie că aveți nevoie să tăiați metal, lemn sau faianță.

Șlefuitorul pentru pereți și plafoane face viața mai ușoară oricărui meșter

Ultimul, dar nu cel din urmă, este șlefuitorul pentru pereți și plafoane, o unealtă multifuncțională foarte utilă pentru finisaje. Acesta are o putere de 710 W, fiind montat pe un mâner ce îi permite să fie folosit inclusiv pentru șlefuirea plafoanelor. Discul măsoară 225 mm în diametru, iar cablul lung de 4,5 metri fac din această unealtă una deosebit de mobilă. Șlefuitorul poate fi găsit la Kaufland până în data de 18 iunie 2024 și costă 349 de lei.

Aceste unelte sunt ideale pentru orice tip de proiect DIY, de la lucrări fine de prelucrare a lemnului, până la construcții și renovări. Produsele se pot cumpăra din magazinele Kaufland în perioada 12 iunie – 18 iunie 2024.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre cele ... citește mai mult