Canon a debutat SELPHY QX20, o nouă imprimantă foto color portabilă

01.10.2024
Canon a debutat SELPHY QX20, o nouă imprimantă foto color portabilă
Sursa foto: Canon

Canon a lansat o nouă imprimantă foto color portabilă: SELPHY QX20.

Aceasta promite să ofere o experiență de imprimare versatilă și de înaltă calitate, fiind compatibilă cu formate populare precum 2:3 și pătrat.

Disponibilă în nuanțe moderne de roșu teracotă, gri închis și alb clasic, imprimanta se adresează unui public divers, de la entuziaști ai fotografiei până la creatori de conținut.

Tehnologie avansată de imprimare

SELPHY QX20 are un sistem de imprimare prin transfer termic cu sublimarea cernelii.

Aceasta este o tehnologie avansată ce permite obținerea unor imagini cu o rezoluție impresionantă de 287 x 287 dpi via cerneluri în trei culori (galben, cyan și magenta) și un strat protector.

Fotografiile sunt astfel vibrante și au o profunzime de culoare de 24 de biți și 256 de niveluri pe fiecare culoare. Compania garantează că fotografiile își vor păstra calitatea ridicată timp de până la 100 de ani.

Formate variate de hârtie

Noua imprimantă acceptă mai multe formate de hârtie, inclusiv XS-20L (72 x 85 mm) și XC-20L/XC-60L (54 x 85 mm), permițând utilizatorilor să creeze atât fotografii standard, cât și etichete autocolante.

Sursa foto: Canon

Portabilitate și autonomie

Portabilitatea este un alt atu. Cu dimensiuni compacte de doar 102,2 x 145,8 x 32,9 mm și o greutate de aproximativ 455 g, imprimanta poate fi luată cu ușurință oriunde. Bateria încorporată oferă autonomie pentru imprimarea a 20 de coli la o singură încărcare.

Pentru o încărcare rapidă, există un port USB-C.

Conectivitate și aplicație dedicată

Pentru cine vrea să imprime de pe smartphone, modelul are conectivitate Wi-Fi Direct.

Aplicația dedicată SELPHY Photo Layout oferă o gamă largă de opțiuni creative: text personalizat, ștampile, chenare și filtre.

In plus, dispozitivul are o viteză de imprimare de aproximativ 40 de secunde per fotografie și un mod de imprimare fără margini, pentru ca amintirile utilizatorilor să fie imprimate pe toată suprafața hârtiei.

Condiții de funcționare și consum de energie

SELPHY QX20 funcționează cel mai bine într-un interval de temperatură de 5-40°C și umiditate de 20-80%. Consumul de energie este de doar 3W în standby și maxim 62W în timpul imprimării.

Noua imprimantă a celor de la Canon poate fi alegerea ideală pentru toți cei care doresc să transforme momentele speciale în amintiri fizice.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult