Canon a lansat imprimanta imageFORCE C7165 cu inteligență artificială

08.10.2024
Canon a lansat imprimanta imageFORCE C7165 cu inteligență artificială
Sursa foto: Canon

Canon a lansat astăzi imprimanta multifuncţională imageFORCE C7165, un dispozitiv destinat companiilor care doresc să-și eficientizeze procesele de imprimare și să îmbunătățească securitatea documentelor.

Bazată pe noua platformă imageFORCE, acest model introduce tehnologii avansate. Este vorba inclusiv despre inteligența artificială și soluții de cloud computing pentru o calitate superioară a materialelor tipărite și un control sporit asupra securității datelor.

Un nou standard în imprimare

Imprimanta se evidențiază prin capacitatea sa de a produce materiale de calitate profesională, inclusiv pliante, afişe şi broşuri, direct la birou.

Cu o rezoluţie de 4800dpi, aceasta asigură o claritate ridicată a imaginilor şi textelor, comparabilă cu cea oferită de furnizorii externi de servicii de imprimare.

Companiilor pot reduce costurile prin eliminarea necesității de a externaliza astfel de servicii, un beneficiu important pentru afacerile care produc materiale în tiraje scurte.

Canon imageFORCE C7165 poate tipări pe o varietate de suporturi, de la hârtie cretată (pentru obținerea de culori vii) la hârtie rezistentă la apă. Este, de asemenea, potrivită pentru afişe şi bannere de dimensiuni mari.

Sursa foto: Canon

Securitate și întreținere inteligentă

Un element central al modelului lansat de Canon este integrarea AI pentru îmbunătățirea securității.

Imprimanta utilizează tehnologia Canon Security Environment Estimation, care sugerează setări optime pentru a proteja documentele și rețeaua internă de posibile breșe de securitate. Aceasta este o funcție utilă în special pentru companiile care nu dispun de un departament IT dedicat.

În plus, imprimanta este capabilă să anticipeze defecțiunile tehnice, notificând utilizatorii în timp real cu privire la necesitatea de întreținere sau înlocuire a componentelor.

Astfel, companiile pot evita perioadele lungi de inactivitate și pot asigura o continuitate a operațiunilor.

Focus pe sustenabilitate

Compania subliniază și angajamentul său față de mediul înconjurător prin utilizarea materialelor reciclate în proporție de 30% la fabricarea imprimantei.

Totodată, dispozitivul poate monitoriza consumul de energie și utilizarea hârtiei, oferind date utile pentru a încuraja practicile ecologice la locul de muncă.

Lansarea modelului imageFORCE C7165 vine într-un moment în care companiile caută soluții pentru a se adapta mai ușor la noile tendințe tehnologice și la toate provocările legate de securitate și eficiență.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult