Razer a lansat o gamă de periferice creată în colaborare cu Fortnite

01.07.2024
Razer a lansat o gamă de periferice creată în colaborare cu Fortnite

Razer și Fortnite și-au unit forțele pentru a lansa o nouă gamă de periferice. Care sunt produsele care au suferit o transformare inspirată de popularul joc video?

Razer este unul dintre cele mai cunoscute branduri din industria gaming-ului, o companie care vinde nenumărate produse destinate jucătorilor. Acum, compania anunță o nouă gamă de periferice create în colaborare cu jocul video Fortnite, o serie de produse care vor face cu ochiul jucătorilor pasionați de unul dintre cele mai populare jocuri din ultimii ani.

Colecția Razer|Fortnite include patru periferice Razer pentru jocuri pe PC inspirate de Battle Bus și Supply Llama din Fortnite. Mai mult, fiecare produs vine cu un in-game cosmetic care poate fi revendicat folosind un card de răscumpărare aflat în cutie.

Care sunt cele patru periferice inspirate din Fortnite?

Razer a gândit un setup complet pentru gameri, unul alcătuit din mouse, mousepad, tastatură și căști. Mouse-ul ales pentru această colecție este Razer DeathAdder V3 Pro, unul dintre cele mai apreciate din gama producătorului. Alături de acesta a fost selectat mousepad-ul Goliathus Extended Chroma, un mousepad cu iluminare RGB.

Tastatura aleasă este BlackWidow V4 X, o tastatură mecanică ce include 6 butoane pentru comenzi macro, dar și switch-uri silențioase. Experiența nu putea fi completă fără o pereche de căști, iar în acest departament a fost ales headset-ul Razer Kraken V3 X. Cu un sunet puternic și iluminare RGB, sunt o pereche de căști potrivite pe setup-ul unui gamer, mai ales pentru cei care joacă, în principal, Fortnite.

De asemenea, Razer a anunțat și prețurile pentru perifericele Fortnite Edition:

  • Razer DeathAdder V3 Pro – Fortnite Edition €199.99;
  • Razer BlackWidow V4 X – Fortnite Edition €199.99;
  • Razer Kraken V3 X – Fortnite Edition €119.99;
  • Razer Goliathus Extended Chroma – Fortnite Edition €119.99.
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre cele ... citește mai mult