Razer prezintă noile căști Kraken V4 și Kraken V4 X

21.08.2024
Razer prezintă noile căști Kraken V4 și Kraken V4 X

Razer prezintă căștile de gaming Razer Kraken V4 și Razer Kraken V4 X. Cu ce funcții se laudă noile căști de la Razer?

Au trecut peste 12 ani de la primul headset Razer Kraken, iar producătorul a vândut peste 20 de milioane de exemplare în întreaga lume. Kraken V4 și V4 X reprezintă cea mai recentă evoluție pentru această populară gamă de căști de gaming.

Gama Kraken V4 oferă funcții noi  și opțiuni versatile de conectare, care să ajute gamerii să obțină cea mai bună experiență în joc.

Razer Kraken V4 este compatibil cu conexiuni Razer HyperSpeed Wireless, Bluetooth și USB, oferind sunet fără întreruperi pe toate dispozitivele, inclusiv PC, PlayStation, Nintendo Switch, Steam Deck și Smartphone. Razer spune că această adaptabilitate asigură o experiență completă, pentru că dispune de conectivitate wireless ultra rapidă de 2.4GHz, Bluetooth sau USB prin cablu pentru un gameplay neîntrerupt.

Noi funcții pentru Kraken V4

Dotat cu tehnologie bazată pe modelul Razer BlackShark V2 Pro, microfonul retractabil HyperClear Super Wideband captează detaliile vocale la nivel detaliat. Acoperind o gamă mai largă de frecvențe, acest microfon de nouă generație asigură o calitate superioară a sunetului vocii tale, pentru o comunicare clară și naturală. Microfonul rămâne complet integrat în căști atunci când este ascuns, oferind un espect elegant și discret.

Echipat cu difuzoarele Razer TriForce Titanium de 40 mm, gama Kraken V4 ar trebui să ofere un sunet clar, asigurând o experiență audio bogată, mai ales pentru iubitorii de bas, dacă este să ne luăm după profilul audio al predecesorului. Designul difuzoarelor este compus din 3 părți, lucru despre care Razer spune că „îmbunătățește fiecare moment de gaming”.

Utilizatorii își pot personaliza fiecare zonă de iluminare în parte prin Chroma Studio, pot aplica setările lor preferate și pot urmări felul în care luminile funcționează cu peste 300 de jocuri și 500 de dispozitive, colaborând cu mai mult de 50 de parteneri.

Kraken V4 X reprezintă o alternativă mai accesibilă pentru gameri

Complementară cu gama wireless Kraken V4 este Razer Kraken V4 X, un headset de gaming cu fir care oferă caracteristici similare cu V4 wireless.

Cablul Type C și adaptorul Type A al căștilor asigură versatilitate pe mai multe platforme, iar iluminarea Razer Chroma RGB permite personalizare vizuală extinsă.

Razer Kraken V4 se lansează cu un preț de 199,99 de euro, în timp ce Kraken V4 X se adresează celor ce caută o alternativă mai budget friendly, având un preț de 89,99 de euro.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre cele ... citește mai mult