Logitech a lansat noi periferice pentru computerele Apple

30.05.2024
Logitech a lansat noi periferice pentru computerele Apple
Foto: Logitech

Logitech a anunțat lansarea unei noi game de produse Logi for Mac, menite să îmbunătățească experiența utilizatorilor de computere Apple. Gama de produse Designed for Mac include MX Keys S pentru Mac, MX Keys S Combo pentru Mac, MX Anywhere 3S pentru Mac și MX Keys Mini pentru Mac. Produsele sunt adaptate pentru a spori performanța, productivitatea și confortul la birou, răspunzând nevoilor diverse ale utilizatorilor de macOS și iPadOS și au aspect și culori dedicate care completează ecosistemul Apple.

Logitech se angajează să ofere soluții inovatoare, centrate pe utilizator, care se integrează perfect cu ecosistemul Apple și concepute în mod sustenabil. Cu accent pe optimizarea fluxului de lucru, a productivității și a confortului, portofoliul nostru Designed for Mac oferă utilizatorilor Apple posibilitatea de a-și elibera potențialul creativ și de a se bucura de confort pe tot parcursul zilei la birou, fără a sacrifica compatibilitatea și aspectul Mac.

– Delphine Donné, vicepreședinte și director general al Personal Workspace Solutions Logitech

Logitech Apple
Foto: Logitech

Noile produse din portofoliul MX pentru Mac sunt disponibile în culori care se potrivesc cu designul computerelor Mac, răspund nevoilor multiple ale utilizatorilor și sunt integrate într-un ecosistem unificat prin aplicația de personalizare și control ușor de utilizat Logi Options+.

  • MX Keys S pentru Mac: o tastatură cu tastare confortabilă și precisă și cu un aspect actualizat dedicat pentru Mac, echipată cu iluminare inteligentă și Smart Actions, o funcție care economisește timp în aplicația Logi Options+ pentru a simplifica fluxurile de lucru.
  • Combo MX Keys S pentru Mac: primul combo MX conceput pentru Mac, care include tastatură MX Keys S pentru Mac, mouse MX Master 3S pentru Mac și MX Palm Rest.
  • MX Anywhere 3S pentru Mac: un mouse compact creat pentru Mac care oferă scrolling ultra-rapid, clicuri silențioase și tracking rapid și precis la rezoluție 8K pe orice suprafață.
  • MX Keys Mini pentru Mac: o tastatură minimalistă avansată, optimizată pentru Mac și disponibilă acum în culoarea Space Gray, care se potrivește perfect în fluxul de lucru pentru a oferi tastare rapidă, precisă, iluminare inteligentă și personalizare software care plasează fiecare tastă și comandă rapidă la îndemâna.
Logitech Apple
Foto: Logitech

Disponibilitate și prețuri

MX Keys S pentru Mac (119 euro), MX Keys S Combo pentru Mac (219 euro), MX Anywhere 3S pentru Mac (99 euro), MX Keys Mini pentru Mac (119 euro) vor fi disponibile la nivel global pe site-ul oficial Logitech și la alți retaileri globali.

Aplicația Logi Options+ este disponibilă pentru descărcare gratuită de pe logi.com/optionsplus.

Logitech Apple
Foto: Logitech

Sursa: Logitech

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cosmin Aionita
Cosmin Aionita
Cosmin Aioniță este unul dintre cei mai experimentați jurnaliști din România în domeniul jocurilor video. Pe lângă Go4Games, de-a lungul anilor și-a adus contribuția la revistele XtremPC, LEVEL și Nivelul 2, a colaborat cu Eurogamer România și a co-prezentat unul dintre cele mai longevive ... citește mai mult