Logitech G a lansat noi produse: tastaturile G915 X și PRO X TKL RAPID, alături de mouse-ul PRO 2 LIGHTSPEED. Cât costă acestea în România

19.09.2024
Logitech G a lansat noi produse: tastaturile G915 X și PRO X TKL RAPID, alături de mouse-ul PRO 2 LIGHTSPEED. Cât costă acestea în România
Foto: Logitech

Logitech G, brand-ul de gaming al producătorului Logitech, a anunțat în cadrul evenimentului principal Logi PLAY 2024 lansarea de noi produse: Logitech G915 X Gaming Keyboard, una dintre cele mai subțiri tastaturi wireless de gaming cu profil redus ale companiei, cu o înălțime de 23mm, PRO 2 LIGHTSPEED, un upgrade al emblematicului PRO Wireless cu cele mai recente actualizări LIGHTSPEED și HERO 2, și PRO X TKL RAPID Gaming Keyboard, tastatura analogică magnetică de debut Logitech G.

Despre seria G915 X

G915 X este o tastatură de gaming emblematică care combină cea mai recentă tehnologie de gaming cu un design meticulos realizat și materiale premium. Cu o estetică elegantă și modernă, oferă o experiență de gaming premium pentru cei mai exigenți jucători și utilizatori high-end.

G915 LIGHTSPEED keyboard, lansată în 2019, a fost un produs revoluționar și premiat. De atunci, am ascultat cu atenție părerile utilizatorilor de G915 cu privire la îmbunătățirile pe care și-ar dori să le vadă în următoarea generație, iar astăzi suntem încântați să anunțăm G915 X, cu caracteristicile pe care jucătorii și le doresc și cu îmbunătățirile cele mai solicitate.

– Arnaud Perret, Head of PC Gaming Logitech G.

Logitech G915 X dispune de un switch galvanic complet reproiectat. Acest nou design îmbunătățește stabilitatea generală a tastelor pentru o experiență de tastare mai bună și mai silențioasă și simplifică înlocuirea sau personalizarea tastelor.

Logitech G
Foto: Logitech

G915 X LIGHTSPEED păstrează conectivitatea tri-modală a originalului și dispune de conectivitate ultrarapidă LIGHTSPEED Wireless, Bluetooth și prin cablu USB. Mai mult, durata de viață a bateriei a fost îmbunătățită față de original, fără a compromite performanța. Cu iluminarea de fundal dezactivată, versiunea full-size a G915 X LIGHTSPEED oferă până la 800 de ore de viață a bateriei.

Pe lângă rola de volum originală, tasta G și butoanele media, G915 X adaugă un alt instrument puternic pentru control și personalizare. Cu KEYCONTROL, orice tastă poate deveni o macrocomandă puternică care combină mai multe comenzi într-o singură apăsare de tastă.

Caracteristicile suplimentare ale seriei G915 X includ: conectivitate tri-modală, taste media soft touch și LIGHTSYNC RGB cu acces la ~16,8 milioane de culori pentru a personaliza și unifica toate echipamentele Logitech G prin G HUB.

Despre PRO X TKL RAPID

PRO X TKL RAPID Gaming Keyboard este tastatura analogică magnetică de debut a Logitech G, oferind puncte de acționare reglabile și funcționalitate de declanșare rapidă. Aceste caracteristici permit profesioniștilor să execute mișcări și comenzi cu viteză și precizie excepționale. Punctele de acționare ale tastaturii și setările de declanșare rapidă pot fi ajustate instantaneu fără software, ceea ce o face ideală pentru profesioniștii eSports care trebuie să configureze hardware nou pe sisteme în care instalarea software-ului nu este permisă.

  • Magnetic Analog Switches: personalizate de inginerii Logitech G, oferă puncte de acționare reglabile și capacitate de declanșare rapidă pentru mișcări precise
  • Key Priority: implementarea ușor de utilizat de către Logitech G a rezoluției SOCD (Simultaneous Opposing Cardinal Directions), această caracteristică G HUB oferă jucătorilor mai multă precizie, viteză și control asupra mișcărilor în joc
  • Configurare on-the-fly: conceput pentru a permite profesioniștilor să configureze rapid și ușor punctele de acționare și setările de declanșare rapidă fără G HUB instalat
  • Integrare G HUB: KEYCONTROL oferă controlul setărilor
  • Sustenabilitate: construit folosind aluminiu și plastic reciclat post-consum
Logitech G
Foto: Logitech

Despre PRO 2 LIGHTSPEED

Noul PRO 2 LIGHTSPEED duce design-ul original ambidextru al mouse-ului de gaming PRO Wireless la următorul nivel, prin componente de ultimă generație și îmbunătățiri performante.

Dacă ești un fan al moușilor ambidextri, G PRO 2 LIGHTSPEED este cu siguranță cel pe care îl recomand!. Este un mouse foarte rapid și receptiv, iar forma sa face adaptarea la obiective mai precisă și mai simplă.

– Evan „evv” De Couto, FlyQuest RED, Valorant.

Logitech G
Foto: Logitech

Prețuri și disponibilitate

G915 X LIGHTSPEED, tastatura de dimensiune completă, va fi disponibilă din luna septembrie la un preț recomandat de 1239,9 lei.

G915 X LIGHTSPEED TKL, versiunea fără bloc numeric, va fi disponibilă din luna septembrie la un preț recomandat de 1144,9 lei.

G915 X Wired Gaming Keyboard, versiunea cu fir, va fi disponibilă din luna septembrie la un preț recomandat de 994,9 lei.

PRO 2 LIGHTSPEED va fi disponibil din luna septembrie la un preț recomandat de 694,9 lei.

PRO X TKL Rapid Gaming Keyboard va fi disponibilă din luna decembrie la un preț recomandat de 939,9 lei.

Sursa: Logitech

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cosmin Aionita
Cosmin Aionita
Cosmin Aioniță este unul dintre cei mai experimentați jurnaliști din România în domeniul jocurilor video. Pe lângă Go4Games, de-a lungul anilor și-a adus contribuția la revistele XtremPC, LEVEL și Nivelul 2, a colaborat cu Eurogamer România și a co-prezentat unul dintre cele mai longevive ... citește mai mult