Samsung Galaxy Ring: detalii noi despre culori, mărimi și baterie

01.07.2024
Samsung Galaxy Ring: detalii noi despre culori, mărimi și baterie

Acum ceva timp, Samsung au prezentat noul Galaxy Ring în cadrul Mobile World Congress (MWC) 2024 desfășurat în Barcelona. Fanii produselor Samsung au putut admira noul design și afla tot ce poate să facă acest dispozitiv nou.

Culori, mărimi și greutate

Pe lângă ceea ce se știa deja despre funcțiile de monitorizare a sănătății, funcțiile care utilizează AI cu același scop și Booster Card, avem acum mai multe detalii despre culorile și mărimile Galaxy Ring. Dispozitivul va fi disponibil în următoarele trei nuanțe: negru, gri și auriu. Vor fi opt mărimi: 5-12.

Galaxy Ring va cântări aproximativ 3 grame, ceea ce-l face mult mai ușor decât Oura Ring. În plus, acesta este foarte subțire și are un finisaj foarte elegant. Carcasa pentru încărcare are un design similar seriei Galaxy Buds. Încă nu se știe dacă aceasta va fi folosită pentru toate mărimile sau fiecare mărime va avea propria carcasă.

Baterie

Potrivit celor de la MySmartPrice, Galaxy Ring va fi echipat cu trei dimensiuni diferite de baterie, în funcție de mărimea inelului ales. Modelele mai mari vor oferi mai mult spațiu pentru capacitatea bateriei, având următoarele dimensiuni: 17 mAh, 18.5 mAh și 22 mAh. Conform zvonurilor, bateriile vor ține până la nouă zile.

Două funcții noi

În ceea ce privește monitorizarea somnului, este de așteptat ca Galaxy Ring să detecteze și probleme serioase precum sindromul de apnee în somn. Samsung colaborează cu aplicația Natural Cycles pentru monitorizarea sănătății menstruale. Ca noutăți, Galaxy Ring va furniza, cel mai probabil, date cruciale despre temperatura pielii și ritmul cardiac.

Vom ști mai multe despre Galaxy Ring în cadrul evenimentului Galaxy Unpacked de pe 10 iulie.

Sursa: Digital Trends

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ioana Ioniță
Ioana Ioniță
Ioana a început să scrie de când a descoperit creionul și stiloul. La început poezii pe hârtie, apoi articole pe diverse teme la calculator. Când nu meșterește texte din lumea gagdet-urilor, se plimbă în parc, fotografiază ce o farmecă și mângâie toate pisicile apărute în cale. citește mai mult